Dnes se představí virtuál Bleskmobil: sledujte s námi tiskovku on-line

23

Dnes je do značné míry přelomový den v českých telekomunikacích. Na náš trh totiž vstupuje první plnohodnotný virtuální operátor s názvem Blesk mobil, kterého bude provozovat vydavatelství Ringier Axel Springer, vydávající mimo jiné i bulvární deník Blesk. Dnes nám představí svou nabídku a my vám tiskovou konferenci zprostředkujeme již tradičně pomocí našeho on-line přenosu.

Jak jsme vás již informovali minulý týden, dnes se novinářům představí nový virtuální operátor Blesk mobil, za kterým stojí vydavatelství Ringier Axel Springer. Pokud vám přijde spojení vydavatelství a telekomunikací trošku podivné, pak vězte, že Ringier v tomto odvětví rozhodně není žádným nováčkem. Stejnojmenná nadnárodní matka tohoto vydavatelství totiž sídlí v sousedním Německu, kde již několik let s úspěchem provozuje vlastního virtuála Bild mobil. Ten si svůj název převzal z deníku Bild, který patří mezi nejpopulárnější bulvární deníky v Německu. Něčeho podobného bychom se měli dočkat po vzoru Německa i u nás.

Blesk mobil
Logo nového operátora

Nový virtuální operátor bude fungovat v síti O2 a pokud chce uspět, měl by nalákat na velmi příznivé ceny. Jaký tedy bude nový český virtuál? Jaké služby a ceny nabídne? To se dozvíme dnes v 10:30, kdy začíná tisková konference. Tu můžete prostřednictvím našeho on-line přenosu sledovat níže. Ptejte se nás také v diskuzi na to, co vás zajímá.

Diskuze ke článku
Logout
Vzhledem k předpokládané cílovce asi nebudou hlavním tahákem Blesku levná data, což je škoda, ale je to první vlaštovka a myslím, že trhu prospěje...
Jája
Blesk Mobil: od 7.11.2012 prepaid: 2,50 Kč/min 60+1, SMS 1,50 Kč, data 50 MB/den za 20 Kč, 100 MB/30 dnu za 100 Kč:
Dotazy
Bude možné přejít z O2 předplacené karty na tarif Blesk? Jedná se o stejnou síť čili by se mělo jednat jen o změnu tarifu.
Jakou rychlostí pojedou data po překročení FUP?
Bude možné dokoupit nějaké balíčky, např. 100 SMS?
Bude Blesk nabízet i nějaké mobily za zvýhodněnou cenu?
Jakými způsoby bude možné dobíjet kredit?
Kde bude možné získat SIMku? Půjde to i přes internet?
Bude existovat nějaká samoobsluha?
Budou do budoucna nabízet i tarify na fakturu?
obluda zelená
Jaké je FUP toho internetu?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze