Další low-end na obzoru, Samsung chystá Galaxy J1 Pop

2

Tradiční nadvláda Samsungu mezi low-endovými smartphony v posledních letech opadla. Výrobce se však nehodlá jen tak vzdát a nasazuje modely řady J, které hodlá namnožit. Důkazem budiž chystaný Galaxy J1 Pop.

Samsung Galaxy J1

Začátkem letošního roku jsme se dočkali představení Samsungu Galaxy J1, což je základní model se 4,3palcovým displejem, 5megapixelovým fotoaparátem a slabým hardwarem. Jak ukázala naše recenze, telefon se kromě displeje a fotoaparátu, příliš nepovedl a za cenu téměř 3 500 Kč rozhodně nestojí. Trable dělá především malá paměť RAM a nedostatečný výkon pro běh prostředí.

Na fotografiích současný model Galaxy J1. Design novinky bude pravděpodobně podobný

Nyní se objevují první informace o údajném modelu Galaxy J1 Pop, který by měl být jakýmsi nástupcem výše popisovaného modelu. Bohužel o něm nejsou známé žádné konkrétní informace. Spekuluje se však, že by přeci jen měl přinést vylepšení na poli hardwaru, což by bylo jistě vhodné. Alespoň dvojnásobná operační paměť by telefonu vdechla život. Pokud výrobce neplánuje pokles ceny, bylo by též vhodné zařadit podporu LTE.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
Waldemar
Snad zas nepoužijou procesor od Speedtrum bohužel Desire 326,nebo Honnr bee ho mají
Jarda
At si to strčí do prd.... miliony telefonu a žádnej se v tom neorientuje. Kdyby radši uďáli pár a pořádnejch. Jsou telefony k hov.... absolutně zbytečný modely.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze