Další hodinky se systémem Android Wear zřejmě připraví Asus

Trh chytrých hodinek se letos dočkává masivnějšího rozmachu. Google připravil speciální verzi svého systému Android Wear a první vlaštovky se již začaly prodávat. Úzkou skupinku výrobců brzy rozšíří další, například Asus.

První chytré hodinky se systémem Android Wear se již prodávají, řeč je o LG G Watch a Samsung Gear Live. Během letních měsíců dorazí také hodinky Moto 360 od Motoroly. Dopředu nicméně bylo jasné, že se trh s hodinkami neomezí jen na několik výrobců. Dalším hráčem by měl být Asus, jak uvádí nejmenovaný zdroj společnosti.

První hodinky s Android Wear: LG G Watch, Samsung Gear Live a Motorola Moto 360

Podle tohoto zdroje by hodinky od Asusu měly nabídnout systém Android Wear a AMOLED displej. Ten by měl být údajně menší, než který mají současné konkurenční modely. Asus by chtěl nabídnout nejen menší rozměry, ale také lepší cenu, která by se měla pohybovat v rozmezí od 99 do 149 dolarů (přibližně tedy kolem 2 500 Kč).

K představení hodinek od Asus by dle aktuálních informací mělo dojít během září a na první trhy se hodinky dostanou ještě letos. Asus by totiž jistě rád stihl tradičně silný konec roku spjatý s Vánocemi.

Zdroje: techcrunch.com, talkandroid.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze