Chystané ZTE Blade S6: pětipalec s Androidem 5.0

3

Čínskému ZTE se v posledních letech tak dobře nedaří, jak si to výrobce s ohledem na rychlý růst v letech předešlých, představoval. Přesto však samozřejmě nehází flintu do žita a chystá zajímavé novinky. Dnes prvně slyšíme o pětipalcovém modelu Blade S6.

ZTE nedávno odhalilo novou podobu svého loga, avšak pro úspěch jsou mnohem důležitější nové modely. V prosinci jsme například psali o ZTE Q7, jenže to se oficiální premiéry zatím nedočkalo. Nyní se objevují první zprávy o modelu Blade S6, který má nabídnout 5palcový displej. To je o půl palce méně než v případě modelu Q7. Jde však prakticky o jediný podstatný rozdíl, neboť vzhledově jsou si telefony velice blízké.

ZTE Blade S6

V další výbavě by se měl objevit nejnovější operační systém Android ve verzi 5.0 Lollipop a opomenuta by neměla být ani rychlá data v sítích LTE. Řada Blade je na našem trhu velmi dobře známá a právě fakt, že se modely řady Blade běžně prodávaly na evropských trzích, dává naději, že bychom se časem mohli setkat i s případným modelem S6.

Zdroje: gearbest.com, twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Jenula
ZTE se dobře daří, přesto však nehází flintu do žita? ☺Co budou dělat až se jim dařit přestane?
ondra
Budou muset hodit flintu do žita
Pan Někdo
Mobil vypadá vážně pěkně. Jen ať to nezkazí u UI jako třeba Asus, Lenovo a další hnusy.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze