ZTE Q7: designový klon iPhonu 6 Plus v přípravě

14

Letošní iPhony opět inspirují čínské výrobce k novým modelům. Unést na této vlně se nechá patrně také ZTE, které chystá model Q7. Ten jako by z oka vypadl iPhonu 6 Plus. Výbava bude čítat například 5,5palcový HD displej, osmijádrový procesor nebo 8megapixelový fotoaparát. Podobné budou i celkové rozměry přístroje.

Chystané ZTE Q7 se designově velice blíží iPhonu 6 Plus. Zaoblené hrany, imitace kulatého tlačítka pod displejem, nebo fotoaparát umístěný v samotném levém horním rohu zadní strany. Podobné jsou také rozměry, které mají být 157 × 78 × 7,9 milimetrů spolu s hmotností 160 gramů. Pod kapotou modelu Q7 má být nasazen osmijádrový procesor od MediaTeku spolu se 2 GB RAM. Radost by měla udělat i 16GB paměť rozšiřitelná paměťovými kartami.

ZTE Q7

Prostředí obstará operační systém Android ve verzi 4.4.4 KitKat, zřejmě s nadstavbou od výrobce. V případě fotoaparátu se hovoří o 8megapixelovém snímači s dvojitou přisvětlovací LED diodou. Pakliže vás ZTE Q7 zaujala, pravděpodobně vás zklameme. Předpokládá se, že bude oficiálně dostupné pouze na čínském trhu.

Zdroje: gsmarena.com, shouji.tenaa.com

Diskuze ke článku
Tomáš
Dobře obšlehnuté..je to stejně škaredé, jako originál ;-)
Daniel Kmec
Daniel Kmec
čínska firma kopíruje telefóny vyrobené v číne... nic nového pod sluncem :D
Lukáš
Holt vlastní hlavu asi nemají, ale kopírovat něco tak odporné jako je iphone6(plus) je nepochopitelné. Sranda je, že ty napodobeniny letošních iphonů jsou ve většině hezčí než iphony samotné. Jako apple fandu mě letošní zprasené iphony štvou o to více.
Nemam rad Apple
A vsadim se ze Apple ZTE nezazaluje a to i presto, ze jde o skutecnou kopii designu. Firmu Samsung kdysi zaloval za podobny design telefonu a ikonek u Galaxy S1 a vsichni kvuli tomu pokladaji Samsung za "kopirku". To je absurdni, protoze Galaxy S1 vypadal uplne jinak. Pritom to byl Apple, kdo se VELMI silne inspiroval u LG, ktery jako prvni prisel s dnesnim konceptem smartfonu. O tom se ale nemluvi..
http://en.wikipedia.org/wiki/LG_Prada_(KE850)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze