Chystá se zřejmě HTC 10 mini: nabídnout by mělo Snapdragon 823

11

Zdá se, že se v letošním roce dočkáme návratu špičkových telefonů v kompaktním balení. Aktuálně prosakují informace o chystaném HTC 10, které by mělo disponovat 4,7palcovým Full HD displejem nebo výkonným procesorem Snapdragon 823.

HTC

Kompaktní a výkonné přístroje dělalo doposud v podstatě jen Sony se svou sérií Compact. Nedávno se opět připojil také Apple s iPhonem SE, který má však pro mnohé až příliš malý displej. Do hry se v létě možná vrátí také HTC, jehož posledním počinem byl model One mini 2, avšak i ten na vlajkové lodě výbavou zdaleka nedosahoval. Mnohé by se nicméně mohlo změnit s případným modelem HTC 10 mini. Ten by měl vsadit na 4,7palcový displej s velmi jemným Full HD rozlišením. Ještě lepší to však bude pod kapotou.

TIP! HTC údajně podepsalo tříletou dohodu na výrobu telefonů Nexus

HTC 10 mini

Tam by se měl nacházet vysoce výkonný čtyřjádrový procesor Snapdragon 823. Ten vychází přímo ze známého Snapdragonu 820, jen jeho jádra pracují na vyšší frekvenci. Procesor by měla doprovodit velkorysá 4GB operační paměť. Případné představení by dle současných informací mělo proběhnout zkraje září.

Zdroje: android-news.at, gsmarena.com

Diskuze ke článku
ICE
Mám One mini 2, do teď má kitkat a nikdy nebude mít lepší
Pepa z Anglie
Mobilenet je velice rychlý v podávání novinek
Fred
Dobře mobilenet,
tři dny po aprílu vydat už přiznanej apřílovej žertík jako seriózní informaci. Šikulky
lendelos
4,7 display, vykonny chipset, to by bola topka pre mna...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze