Chystá se HTC Desire 820 mini: pod 5 palců nepůjde

11

HTC se zřejmě chystá posílit svou pozici mezi telefony střední třídy a rozhodne se dát možnost výběru. Nechcete 5,5palcový Desire 820, protože je pro vás příliš velký? Nabídne tedy mini verzi, jejíž displej přesto nabídne úhlopříčku 5 palců.

HTC Desire 820 se představil na berlínském veletrhu IFA 2014 a prozatím se na našem trhu neprodává. Nabízí 5,5palcový HD displej, 64bitový procesor Snapdragon 615, 2 GB RAM, 16GB paměť, podporu paměťových karet, LTE a také 13megapixelový fotoaparát. HTC však možná tuší, že 5,5palcový displej už bude pro mnohé zákazníky příliš a spekuluje se, že chystá mini variantu tohoto modelu.

TIP! Vyzkoušeli jsme HTC Desire 820 (video)

HTC Desire 820 se možná dočká zmenšeného bratříčka

Kdo však očekává kompaktní model, bude velmi rychle zklamán. Údajně chystaný Desire 820 mini totiž nabídne 5palcový displej a stále tak půjde o velký telefon. Rozlišení displeje má klesnout na HD. Sníží se také interní paměť i paměť RAM, obě na polovinu hodnoty Desiru 820. Procesor nabídne čtyři jádra a takt 1,2 GHz, pravděpodobně půjde o Snapdragon 400. Sníží se též rozlišení obou fotoaparátu na 8 megapixelů v případě zadního snímače a na 5 megapixelů v případě čelní kamerky.

Zdroje: news.mydrivers.com, mobilesyrup.com

Diskuze ke článku
Daniel Kmec
Daniel Kmec
5 palcov je mini ???
gonzii
FullHD displej? nemá náhodou jen HD?
kleinak
Kdyby bili i minisukně podle HTC, tak je mají ženské až ke kolenům. Musím se smát. HTC prý vymakalo foťák s ultra pixeli a dnes po tom něštekne ani pes. Teď chtějí s 5palců udělat mini a pořád je nikdo vážně nebere.
To je vážně k zamyšlení.
Martin
Zatím vypadá skvěle. BoomSound reproduktory 8 a 5 mpx foťáky jsou ve střední třídě super stejně tak se mi líbí že zachovali pořád velký displej a skvělou cenovku (4 995 kč bez daně, takže ve výsledku bude stát asi kolem 5500kč) . Fakt se mi to líbí a po hrůzostrašném Desire 510 je to příjemná zpráva. Snad na něj HTC později vydá aktualizaci na Android L a bude to luxus :))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze