Chyba z ní udělala hvězdu: obdržela růžový iPhone před startem prodeje

10

Určitě se shodneme na tom, že některé zdánlivé chyby lze zpětně vyhodnotit jako velké štěstí. To samé by určitě mohla říci šťastná majitelka růžovozlatého iPhonu, která zařízení obdržela ještě před oficiálním startem prodeje obou novinek od Applu, které se uskuteční 25. září. Tato chyba z ní udělala hvězdu Twitteru.

Velké štěstí měla žena z USA, která si od svého operátora AT&T předobjednala růžovozlatý iPhone 6s. Ten ji totiž došel několik dní před oficiálním startem prodeje a rozesláním předobjednávek. Žena se o svůj nový a vcelku nečekaný přírůstek podělila na svém twitterovém účtu, který se záhy začal plnit dotazy na funkčnost, kvalitu fotoaparátu, videokamery a prosbami o benchmark testy, které srovnávají výkon oproti předchozím generacím. Ze ženy se tak rázem stala hvězda Twitteru, a tak trochu i exkluzivní redaktorka dosud neprodávaného iPhonu.

Kromě výkonnostní složky se můžete podívat také na testovací 4K video, které majitelka nahrála na server YouTube. Jak se růžovozlatý iPhone líbí vám? A stala se i vám někdy podobná zajímavost s předobjednávkou?

Benchmark testy prozrazují, že nový iPhone je o poznání výkonnější

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Stas
Marketing snad ani ne, soudě dle těch fotek bídný kvality.
Petr
Chyba a nebo spise propracovany marketing Applu? ;)
fero
To by se dalo prodat za slušný peníz :)
LOL
TO opravdu existuje na ios benchmark? Myslel jsem ze ovecky vykon nezajima, kdo si pak instaluje takove aplikace? Zbytecna prave od vyvojare :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze