Chcete vzhled iOS 7 pro svůj první iPhone? Je to možné

3

iOS má rostoucí komunitu vývojářů, a i přesto, že vlastní ROM nejsou ještě ani vzdáleně tak rozšířené jako na Androidu, tak se najdou i světlé výjimky. Jeden takový firmware, nazvaný Whited00r, přináší na originální iPhone vzhled z iOS 7.

Na několik zařízení se nyní dostala ROMka, která přinese modernější vzhled i na váš starší hardware. Mezi zařízení patří originální iPhone, iPhone 3G a iPod první a druhé generace. Kromě vzhledu je však ROM stále ve verzi iOS 3.x. ROM nicméně podporuje například Siri, multitasking a další vychytávky z novějších systémů. Po instalaci ROM máte k dispozici jak App Store, tak i „cracknutou“ Cydii. ROM je samozřejmě neoficiální, a proto je její instalace na vaše vlastní nebezpečí.

TIP: Apple představil nový iPhone 6 a iPhone 6 Plus s 5,5" displejem

Apple iPhone

Zdroje: whited00r.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Martin D.
Jak rychle vybít baterii... =)
Andrej Michalek
Považujem tento web za kvalitný ale toto je skutočne moc. Whited00r 7 už existuje !!ROK!!. Inak je stabilita systému zlá (napr. iPhone 3G sa vybíja cca 2x rýchlejšie ako na 4.2.1 s jailbreakom a doinštalovanými vecami!).
Andrej Michalek
A ešte doplním že sú v nastaveniach nastavenia venované službám s iOS 7. Zabudnite na to že by ste ich mali zapnuté naraz všetky (alebo viac ako 50%). V tom prípade je iPhone úplne nepoužiteľný a neustále padá.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze