Česká verze MIUI 6 dorazí již tento měsíc

5

Čínské Xiaomi nedávno odhalilo své zbrusu nové prostředí MIUI 6. To přinese mnoho novinek a především bude dostupné na všechny modely výrobce. Nyní již víme, kdy aktualizaci očekávat na českém trhu.

Xiaomi představilo minulý měsíc novou verzi svého prostředí MIUI 6. To bude postavené na Androidu 4.4.4 Kitkat, přinese flatový design a spoustu nových funkcí, o kterých se dočtete v našem dřívějším článku. Klíčovou informací je rovněž dostupnost, která by měla být napříč celým portfoliem. Dočkají se tak nejen vlajkové modely Mi4 a Mi3, ale také řada Redmi či starší modely řady Mi2.

MIUI 6

Samotná aktualizace již byla vypuštěna, nicméně jsme doposud nevěděli, kdy se dočkáme lokalizované verze u nás. Komunita MIUI nyní oznámila, že příprava MIUI 6 je v plném proudu a finální verze by měla být dostupná již během tohoto měsíce. Čekání tudíž nebude nikterak dlouhé.

Diskuze ke článku
MiKajko
Už se těším :3
Boro
Dneska jsem si nainstaloval. Příjemná změna - hlavně konečně můžu stáhnout Google camera a vyzkoušet photosphere :-)
VMach3
Pro Mi3W a Mi4 je MIUIv6 včetně CZ/SK lokalizace dostupná od 29.srpna. Pro ostatní modely Xiaomi bude MIUIv6 dostupná ke konci roku.
Míraa
Čirou náhodou, nebude mít Mi2S s RedMi jen Android 4.1? Byl okolo toho celkem poprask na diskuzích. Já jen, že se tu suverénně uvádí, že bude MIUI V6 postavené na 4.4.4

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze