Česká hra Future Factory vyšla pro Windows Phone

16

Akční hra inspirovaná dílem R.U.R. Karla Čapka ke konci minulého roku úspěšně vybrala požadované peníze a právě teď si ji můžete zahrát i vy. Vyšla totiž pro Windows Phone a je dostupná zdarma.

Ke konci minulého roku jsme vás upozornili na probíhající kampaň na podporu vývoje české hry Future Factory. Ta nakonec proběhla dle představ autorů a požadovaná částka byla vybrána. Vývoj také došel do zdařeného konce a hru si nyní můžete stáhnout pro platformu Windows Phone. Další systémy budou následovat po vypršení časové exkluzivity, kterou Microsoft získal dotací vývojářů. Podle slov vývojářů bychom se hry tak na ostatních zařízeních mohli dočkat koncem léta 2015.

Hra je inspirována dílem Karla Čapka R.U.R. a nabízí příběh geniálního vědce, který zapříčinil nejen vzestup, ale také pád zlatého věku. Prostředí hry je náhodně generované, nabízí 3D grafiku a velmi rychlou akční hratelnost. Do budoucna jsou také slibovány další aktualizace s novým obsahem a vylepšeními.

Stáhnout Future Factory

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Lukáš Vála Neumann
Lukáš Vála Neumann
Už hraju ..zábavné
Petr
No je to takové klasické F2P mikrotransakční tahání peněz z kapsy hráčů, žádný zázrak, ale je pěkný že to prvně vydali na WP to se cení.
Derp
Hra vypadá pěkně. Bohužel Lumia 820 už znatelně nestíhá a po 3 misích jsem to odinstaloval. Byla to sekaná :( Jak jste na tom vy ostatní s lumiemi řady x20?
bublina
Běhá jak po másle L735
Jen mi nejdou koupit věci - přilba atd.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze