Budoucí Apple iPhone 6s: stejný vzhled, novinky pouze uvnitř

12

Na podzim se jako každý rok dočkáme nových iPhonů. Letos bude vše ve znamení menších změn a chystaný iPhone 6s bude například velmi pravděpodobně nerozeznatelný od současné šestky. Změny se mají udát spíše uvnitř telefonu.

Nové iPhony 6s a 6s Plus by se měly světu ukázat na podzim, pravděpodobně v září. Již samotné označení dává tušit, že změn nebude tolik, jako v loňském roce a půjde spíše o drobnější vylepšení. Vzhled iPhonu 6s by tak měl být například dle aktuálních úniků zcela shodný se současnou šestkou. Nepotvrzují se tak zvěsti o případném duálním fotoaparátu nebo skrytých anténách. Výhodou naopak bude kompatibilita příslušenství napříč generacemi, což jistě mnoho uživatelů potěší. Neměnné by totiž až na drobné odchylky v tloušťce měly být také rozměry telefonu.


Inovace se proto čekají jinde. Apple nasadí modernější procesor a očekává se také zlepšení na poli výdrže baterie. Zásadní novinkou by také měl být displej s technologií Force Touch, o kterém jsme vás již informovali. Tato technologie dokáže rozpoznat sílu tlaku a dle toho provést patřičnou operaci. Právě nasazení Force Touch by mělo být důvodem nepatrně větší tloušťky.

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Marek
Změna v designu u nástupce stejné řady nikdy nebyl, takže nic nového :-)
zoppo
Krám
Michal
No docela jsem o iPhone 6s uvažoval pokud by přinesl několik novinek - lepší fotoaparát, lepší výdrž, zbavit se mechanického tlačítka, nabídnout třeba voděodolnost...... Takhle to nemá smysl o něm uvažovat a je to škoda, protože bych rád 128GB verzi a to mi zas MS nenabízí zatím a nové Lumie v nedohlednu a kdo ví jaké budou.....
Chjo letos asi ani jeden výrobce nepředstaví telefon s výrazným vylepšením.
Tom_82
Někde jsem četl pravý opak. Změn bude tolik, že se poprvé v historii vynechá S-ko a přijde rovnou iPhone 7.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze