Honor Magic6 Ultimate nabídne 1" snímač od OmniVision

aktualizováno
Honor Magic6 Ultimate nabídne 1" snímač od OmniVision
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Na první pohled zaujme netradičně řešený modul s fotoaparáty
  • Na zadní straně bude využita koženka

Aktualizováno 12. 3. 2024

Server gsmarena.com upozornil na příspěvek z oficiálního profilu značky Honor na sociální síti Weibo. Je zajímavý tím, že značka v něm potvrzuje nasazení 1" snímače OmniVision OV50K u mobilů Honor Magic6 Ultimate a Magic6 RSR Porsche Design.

Snímač OmniVision OV50K by měl nabídnout rozlišení 50 Mpx a proměnnou clonu f/1,4 až f/2,0. Excelovat by měl podle Honoru i v otázce dynamického rozsahu díky nasazení technologie LOFIC.

Původní zpráva z 11. 3. 2024

Řada Magic6 od Honoru ještě neřekla poslední slovo, ačkoliv vlajkový model Magic6 Pro byl již představen i pro český trh. Pomyslným vrcholem, respektive speciálním kouskem, se stane Honor Magic6 Ultimate, na který sám výrobce již s předstihem láká.

Honor Magic6 Ultimate

Na zveřejněných fotografiích můžeme zahlédnout vždy zadní stranu telefonu s opravdu netradičním tvarem modulu pro fotoaparáty. Lze vidět i dva objektivy klasického rázu a jeden periskop. Záda mobilu jsou celkově povedená, a to díky nasazení prošívané koženky.

Výbavu prozatím Honor vcelku střeží, víme jen, že varianta Ultimate bude nabízena s 512GB a 1TB interní pamětí. Volit bude možné mezi černou a fialovou variantou. Představení proběhne na čínském trhu 18. března, tedy za týden. Zda se však s novinkou setkáme i v Evropě, není v tuto chvíli jisté.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze