Bude Samsung Galaxy Note III z kovu? Nakonec asi nikoliv

31

S příchodem Galaxy S4 se začínají množit dotazy a nespokojené hlasy těch, kteří volají po použití hodnotnějších materiálů u top zařízení výrobce Samsung. I nejnovější vlajková loď je vyrobena "pouze" z plastu. Konkurence však již dávno používá kovové materiály. Pravděpodobně zklame i třetí generace Notu.

O připravovaném tabletofonu Note III a jeho funkcích bychom mohli psát nekonečné romány. Mezi největší spekulace se řadila zmínka o ohebném dotykovém displeji. Další fámou pak byla zpráva o tom, že Samsung zvolí použití kovových materiálů. Nyní to vypadá, že nebude použit ani ohebný typ displeje a tělo bude zhotovené opět z plastových materiálů. Dočkáme se tak přerostlé Galaxy S4? Obáváme se, že s největší pravděpodobností se tak stane.

Samsung Galaxy Note II - oficiální fotografie

TIP: Recenze Samsung Galaxy Note II – Obr nejen velikostí

Za tímto krokem nemusí stát ani tak neochota výrobce zvolit tato řešení, ale nedostatečné výrobní kapacity nové technologie displeje a problém s materiály. Přesto si myslím, že gigant jako je Samsung by mohl najít způsob, jak alespoň částečně uspokojit sílící "dav" těch, kteří požadují hodnotnější zpracování. Já osobně bych se nezlobil za použití lepších materiálů.

Nepřehlédněte: Samsung Galaxy Note III: první snímek z jeho fotoaparátu

Třeba ještě budeme mile překvapeni finální podobou novinky. Přikláníte se pro použití plastů nebo preferujete kov? Piště do diskuze pod článkem.

Zdroje: talkandroid.com

Diskuze ke článku
Michael
Nesouvisí to s Note III,ale se závěrečnou otázkou a plastový telefon bych po iPhonu už nechtěl.Takže za mě kov nebo kov/sklo.
Michael
Nesouvisí to s Note III,ale se závěrečnou otázkou a plastový telefon bych po iPhonu už nechtěl.Takže za mě kov nebo kov/sklo.
appletractor
Tak si koupíme něco jiného a je to.Nikdo nás nenutíto kupivat
Karel
Mám Note II a ani mi ty plasty nějak nevadí, ale kdyby na Note III použili kov nebo něco takového vůbec bych se nezlobil :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze