Blinkfeed od HTC bude dostupný i pro další telefony s Androidem

2

Loňský rok byl ve znamení zavedení nové služby od HTC, která se jmenuje Blinkfeed. Získaly ji všechny HTC přístroje s prostředím Sense 5.0. Jedná se o graficky zdařilou čtečku zpráv a sociálních sítí, která je provázána i s kalendářem. Brzy ji HTC hodlá uvolnit pro další telefony s Androidem.

Před rokem bylo představeno HTC One a spolu s ním i služba Blinkfeed. Ta se nejprve nesetkala s příliš kladnou odezvou. Jednak byla omezená a navíc se nedala ani vypnout. Tento neduh vyřešil čas, kdy přibyly nové kanály sledování a také Sense 5.5, kde přibyla možnost Blinkfeed deaktivovat. Až doposud však platilo, že je Blinkfeed pouze na telefonech HTC a výhradně součástí systému. To se však nyní mění.

HTC Blinkfeed

HTC uvolnilo službu Blinkfeed jako aplikaci pro obchod Google Play. Prozatím je však kompatibilní pouze s novým HTC One (M8). To by se mělo brzy změnit a Blinkfeed si bude možné stáhnout i na další telefony. Výhodou bude také jednodušší aktualizace. Postačí stáhnout novou verzi aplikace. Do této chvíle muselo aktualizaci HTC řešit vždy novým softwarem pro telefon, což byl zdlouhavý proces.

Stáhnout HTC BlinkFeed

Google Play (zdarma)

Zdroje: pocket-lint.com, play.google.com

Diskuze ke článku
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
ked to bude na všetkých zariadeniach dobre optimalizovane tak ano. Treba vyskušať všetko :)
Plyshak
Zajímalo by mě jak je to s horizontálním zobrazením na tabletu proč ne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze