Aplikace HTC BlinkFeed oslavila dvouleté výročí, úspěch slaví i u nás

3

HTC BlinkFeed oslavilo dvouleté výročí milionem přečtených článků v měsíci a čeká ji další rozšíření. Aplikaci HTC BlinkFeed představila společnost v květnu 2013 se zahájením prodeje HTC One M7. Uživatelé po celém světě s její pomocí k dnešnímu dni přečetli přes 5,3 miliardy článků řazených do tématických skupin.

HTC BlinkFeed

Majitelé telefonů HTC v České republice nezůstávají pozadu, v květnu 2015 vykázali více než 995 000 zobrazení článků. Především díky oblibě, kterou si tato vizuální čtečka a služba od HTC získala, společnost investuje do jejího dalšího rozvoje. Minulý měsíc ke stávajícím partnerským portálům, tedy např. Novinky.cz, Ihned.cz nebo Sport.cz, přibyl také filmový blog FFFILM Františka Fuky a v létě ho budou následovat další české zdroje v čele s cestovatelským portálem Cestujlevne.com. Mezi partnery samozřejmě nechybí ani mobilenet.cz, který se umístil na celkovém 5. místě v žebříčku návštěvnosti.

Nejčtenější zdroje v HTC BlinkFeed (květen 2015):

  • Novinky.cz
  • IHNED.cz zpravodajství
  • Super.cz
  • Sport.cz
  • mobilenet.cz

„HTC BlinkFeed je jednou z přidaných hodnot pro naše zákazníky, kteří okamžitě po spuštění telefonu bez instalace dalších aplikací získávají přístup k lokálnímu zpravodajství i zábavě přímo z domovské obrazovky,“ říká Jan Černo, Country Manager společnosti HTC a dodává: „V blízké době plánujeme v BlinkFeedu rozšířit především sekci zpravodajství, která je dlouhodobě mezi uživateli nejčtenější.“

HTC BlinkFeed uživatele zásobuje nejen informacemi z českých zpravodajských a zájmových serverů, ale může agregovat i obsah z Facebooku, Twitteru, Instagramu, Flickru a dalších sociálních sítí. Díky integraci aplikace Foursquare pak mimo jiné umí HTC BlinkFeed doporučovat třeba vhodné místo na večeři nebo oběd v aktuálním okolí.

Diskuze ke článku
Miroslav Maršál
Miroslav Maršál
Je pravda, že BlinkFeed mi sednul. Naučil jsem se ho nejdřív na M7, následně na M8 hodně využívat. M9 už jsem vzdal, odradila mě, ale BlinkFeed a jeho propracovaná jednoduchost a funkčnost mi chybí. Po přechodu ke konkurenci jsem vyzkoušel nějaké alternativy, ale nic už mi tak nesedlo :(
...proč HTC neuděláš něco v rozmezí 5,5 - 5,7" s konkurenceschopnými rámečky, konkurenceschopným fotoaparátem a hlavně konkurenceschopnou cenou? Zlatý proužek za čtyři tisíce si strčte ... ... nechte zarámovat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze