BLESKmobil rozšiřuje možnosti dobíjení a přidává Premium SMS

6

Vyšší počet způsobů a míst pro dobíjení kreditu a možnost zasílání prémiových SMS – to jsou ve zkratce novinky, které pro své klienty přichystal BLESKmobil, český virtuální GSM mobilní operátor.

BLESKmobil, historicky první tuzemský virtuální GSM mobilní operátor, spustil provoz v říjnu loňského roku. Díky tomu, že byl několik měsíců až do pondělního rána jediným svého druhu, a také díky jednoduše nastaveným službám (BLESKmobil nabízí pouze jediný předplacený tarif s voláním za 2,50/minutu a 1,50 za 1 SMS) si ihned získal pozornost široké veřejnosti a počet jeho klientů podle zdrojů z firmy stabilně roste. Možná i díky tomu, že mu v pondělí přibila konkurence v podobě virtuála Mobil.cz od skupiny Mafra a.s. se BLESKmobil vytasil s vylepšením své nabídky - od dnešního dne mohou jeho zákazníci využívat více variant dobíjení kreditu a také možnosti zasílat prémiové SMS.

Dobít kredit mohli si klienti BLESKmobilu primárně pomocí dobíjecích kuponů nebo na terminálech Sazky. Nově si mohou nechat dobít kredit také na terminálech společnosti Fortuna, na pobočkách České pošty či v sítích prodejen Billa, Rossmann, Tesco, Žabka, Flosman, ESO market, Shell, OMV, Benzina, Agip, Euro Oil, Pap Oil, Robin Oil a dalších. Kromě toho lze kredit dobít i v bankomatech (Česká spořitelna, ČSOB, Euronet, Komerční banka), pomocí internetového bankovnictví (Česká spořitelna, ČSOB, Poštovní spořitelna, GE MoneyBank, Komerční banka, Raiffeisenbank, UniCredit Bank, MOBITO) nebo pomocí platební karty na stránce www.o2.cz/onlinedobijeni.

Čtěte také - Platnost kreditu u BLESKmobilu je nově 6 měsíců

Druhou novinkou pro zákazníky BLESKmobilu je možnost zasílání prémiových SMS a tím objednávání a placení služeb či produktů prostřednictvím mobilního telefonu. BLESKmobil umožňuje zasílání prémiových SMS ve všech cenových hladinách a také dárcovských DMS. Všichni zákazníci mají již aktuálně tyto služby ve svých mobilních telefonech automaticky aktivovány.

Zdroj: BLESKmobil

Diskuze ke článku
verlik
Obě služby spustil bleskmobil 1.5.2013
Taddy
Očekávám, že BLESKmobil změní svou předplacenku a to tak, že po 3. minutě umožní volání v síti na 30 minut zdarma nebo že poskytne internet v mobilu na týden + neomezené SMS v síti nebo bude mít tarify Na!pište a Na!hlas. Také neomezené víkendy v síti by mohl poskytovat. Možná bych se pak nedivil cenám 3,00 - 2,00 Kč/min., 2,00 - 1,00 Kč/SMS.
Martx
Prosím laskavého autora o opravu chybky, aby nebyli čtenáři mateni...buď mu konkurence přibyla nebo mu něco někam přibila, leč toto z kontextu článku nevyplývá. Děkuji.
jan glozar
myslím si , že jste velký svině, nabil jsem si ten váš Bleskomil, udělal krátký hovor
a jednu SMS, nic víc, každý den mi naběhlo, že mi strháváte za internet
a stálo mne to 250 korun, velmi nikomu
nedoporučuji, jestli jsou zde šmejdi, napište o sobě.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze