Platnost kreditu u BLESKmobilu je nově 6 měsíců

27

Začátkem listopadu u nás začal fungovat virtuální operátor BLESKmobil, který nabízí pouze předplacené služby. Jeho nabídka uživatele oslovila, avšak vlna kritiky se snášela na platnost kreditu.

BLESKmobil prodloužil platnost kreditu

Platnost kreditu totiž byla pouhé tři měsíce. Poté kredit propadl. Propadnutí kreditu jste mohli oddálit pouze dobitím, avšak nejmenší částka činí 250 Kč. Není to moc, avšak mnoho uživatelů, na které BLESKmobil cílí, používá mobilní telefon velmi málo a zhruba 83 Kč měsíčně neprotelefonují. Operátor se nyní rozhodl, že platnost prodlouží.

Čtěte také: Vyzkoušeli jsme BLESKmobil, nového virtuálního operátora v ČR

Náležitě se o změně můžete přesvědčit i z všeobecných podmínek

Od 10. prosince tedy platí nové podmínky a platnost kreditu je nyní dvakrát delší, tedy šest měsíců. Abychom byli zcela přesní, jde o 180 dnů. Tato doba už bude zřejmě drtivé většině uživatelů vyhovovat. Dvakrát ročně si kredit dobije každý.

Diskuze ke článku
Kynio
Pěkný, do reklamy nakecají, jak nejsem povinný dobíjet kredit a nejsem nijak omezený :) Za chvíli z toho bude obyčejná předplacenka jako kdekoliv jinde..
MoB
A není náhodou to, že "nevyplácí jakoukoliv náhradu za nevyčerpaný kredit" v rozporu s dřívějšími rozhodnutími soudů? Leda že by tím mysleli, že to nevrátí. Ale neměli by to sebrat.
.
to je dobře. :)
Velda
Že by byl Blesk lidovým operátorem, který naslouchá zákazníkům? :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze