BlackBerry Z3 se blíží, v některých zemích je o telefon velký zájem

26

BlackBerry v těchto dnech zahájilo předobjednávky na svůj nejnovější model BlackBerry Z3. Předobjednávky začínají v Indonésii a podle aktuálních informací je o BlackBerry Z3 velký zájem. Všichni hlavní prodejci, kteří nabízí BlackBerry Z3 k předobjednání hlásí vyprodáno.

Samozřejmě se okamžitě nabízí otázka, kolik kusů BlackBerry Z3 je aktuálně předobjednáno. BlackBerry však nikdy nepatřilo mezi společnosti, které by se chlubily aktuálními prodejními čísly a to ani v dobách, které byly pro BlackBerry mnohem úspěšnější než dnes. Pravděpodobně byly předem dány přesné počty kusů, které BlackBerry ze začátku pustí do oběhu a tyto kusy jsou již zarezervované. BlackBerry bude tedy muset zvýšit kapacity.

Předobjednávky BlackBerry Z3 v Indonésii

BlackBerry Z3 je nové zařízení s nejnovějším operačním systémem BlackBerry 10.2.1, které láká na zajímavou výbavu a skvělou cenu. V jeho výbavě nalezneme například 5" displej s rozlišením 960 × 540 pixelů, dvoujádrový 1,2GHz procesor Qualcomm Snapdragon S4 Plus, 8 GB vnitřní paměti s podporou paměťových karet, 5Mpx fotoaparát nebo baterii s kapacitou 2 500 mAh. To vše si případní zájemci v Indonésii mohou předobjednat za cenu 2 199 000 Rp (indonéské rupie), což je v přepočtu zhruba 3 760 Kč.

Předobjednávky na BlackBerry Z3 potrvají až do 12. května a první šťastlivci by měli svůj telefon získat již 15. května. Zatím je BlackBerry Z3 dostupné pouze v Indonésii, BlackBerry však podle všeho plánuje také modifikaci s podporou sítí LTE, která by se mohla na naše trhy dostat v létě. Doufejme, že cena bude stejně příznivá jako nyní v Indonésii.

Technické parametry BlackBerry Z3

Kompletní specifikace
Konstrukce140 × 72,8 × 9,3 mm, 164 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 5" (960 × 540 px)
Fotoaparát5 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 400 8230, CPU: 2×1,2 GHz, GPU: Adreno 305
PaměťRAM: 1,5 GB, vnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ne
Operační systémBlackBerry OS 10
Akumulátor2 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 4:10 hodin
Dostupnostzáří 2014, 5 000 Kč

Zdroje: berryflow.com, crackberry.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jan Halpa
Páni redaktoři, otázka na tělo- co má kdo z Vás coby soukromý mobil? Myslím samozřejmě značku a typ :))
Tomáš
dole v kontaktech si klikni na redaktory a je vidět jaký tel. používají
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Naposledy upraveno: 29. 4. 2014 15:59
Každopádne my bola značka BlackBerry a jej výrobky úplne cudzie. Ale keď prišli s agresívnou cenovou politikou (čo im už ostávalo že ?) kúpil som si Z10 za 200Euro. A hľa nevem si mobil vynachváliť. A po rozpačitých skúsenostiach s L920 so systémom WP zrazu plná spokojnosť s BB a vrele odporúčam každému. Nato že sa o BB systéme skoro vôbec nepíše narozdiel od WP je systém vynikajúci. A čo u WP pripravujú rok má BB úplne automaticky a užívateľsky prívetivo spravené.
ggg
Mohli by ho ponúknuť celosvetovo keď sa tak zamyslím tak BB bol kedysi určený výhradne do korporátnej sféry a preto aj jeho cenovka bola na vyžšej urovni preto tento telefón vnímam ako zardieanie ktoré ma prilákať aj iných ako korporátnych zákazníkov a myslim si že sa BB preorientuje aj iným smerom a to viac na mladých atd nebolo by to na škodu ich telefóny sú perfektné ale celému OS chýba vývojárska základňa ktorá by celý OS podporila. Dúfam že sa to zmení čo v najkradšom čase nakoľko si myslím že BB má čo ponúknuť.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze