BlackBerry Mini Keyboard pro BlackBerry PlayBook oficiálně

RIM rozšiřuje portfolio příslušenství pro svůj tablet BlackBerry PlayBook o praktické pouzdro s bezdrátovou klávesnicí. Zvěsti, které kolovaly kolem tohoto kousku příslušenství již několik týdnů, se nyní potvrdily a klávesnice s pouzdrem Convertible Case je již na světě.

RIM nabízí ke svému tabletu BlackBerry PlayBook celkem slušnou řadu originálního příslušenství jako jsou nejrůznější pouzdra, dokovací stanice, rychlo-nabíječky, HDMI kabely a podobně. Nyní řady příslušenství rozšířila další šikovná věcička - bezdrátová Bluetooth klávesnice zabudovaná do pouzdra Convertible Case.

Klávesnice je velice tenká

Pouzdro Convertible Case je typ pouzdra, který lze složit do stojánku pro samotný tablet BlackBerry PlayBook. Toto pouzdro již je na trhu nějakou dobu, RIM jej trochu upravil a rozšířil jej o bezdrátovou Bluetooth klávesnici. Obsahuje vlastní baterii slibující výdrž až 30 dnů na jedno nabití.

BlackBerry Mini Keyboard pro BlackBerry PlayBook nabízí celkem 56 kláves doplněných o velmi zajímavý prvek. Pod klávesami se totiž nachází standardní touch-pad - stejný jako známe z notebooků. Ten je dokonce multi-dotykový a podporuje různá ovládací gesta pro ovládání PlayBooku. Na ukázku klávesnice se můžete podívat na videu níže.

Na ukázkovém videu běží na PlayBooku aplikace Citrix reciever, která umožňuje vzdálenou správu počítače. PlayBook se tak tváří téměř jako plnohodnotný stolní počítač. Jak se vám klávesnice líbí?

Zdroje: bizblog.blackberry.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze