BlackBerry 10 Dev Alpha v redakci: podrobné představení na videu

BlackBerry v současné době neprochází zrovna nejúspěšnějším obdobím své historie a tak se logicky snaží hledat recept na ozdravení své společnosti. Tím by měl být nový i operační systém BlackBerry 10 společně s novými zařízeními. My si dnes právě první náhled na budoucnost BlackBerry ukážeme na zařízení 10 Dev Alpha.

BlackBerry 10 Dev Alpha je telefon určený speciálně pro vývojáře, aby mohlo s předstihem optimalizovat své aplikace pro nadcházející systém BlackBerry 10, který se bude nacházet v budoucích telefonech i tabletech společnosti RIM.

Díky vývojářské společnosti TrustBe se nám jeden takový dostal do rukou a máme tak možnost exkluzivně nahlédnut pod pokličku výrobce a zaspekulovat si, kam se pravděpodobně vývoj budoucího portfolia BlackBerry posune.

Nepřehlédněte: Uniklé screenshoty ukazují uživatelské prostředí BlackBerry 10

Přístroj samotný i operační systém si podrobně představíme v níže přiloženém videu. Pokud si ale rádi děláte před sledováním čtecí průpravu, základní informace samozřejmě najdete v našich starších článcích, jak o samotném telefonu BlackBerry 10 Dev Alpha, tak také o připravovaném operačním systému BlackBerry 10.

BlackBerry 10 Dev Alpha – představení

Tolik tedy vše, co zatím víme a případně smíme prozradit o budoucnosti BlackBerry. Jaký je váš názor, pomůže nový systém a mírná změna strategie BlackBerry k vyšším obratům a dokáže vytvořit smysluplnou konkurenci na poli multimediálních telefonů pouze s dotykovým displejem nebo by měla raději zůstat u svých ověřených konceptů s QWERTY klávesnicí?

Diskuze ke článku
Deniz
BlackBerry v současné době neprochází zrovna nejúspěšnějším obdobím své historie a tak se logicky snaží hledat recept na ozdravení své společnosti. Tím by měl být nový i operační systém BlackBerry 10 společně s novými zařízeními. My si dnes právě první náhled na budoucnost BalckBerry ukážeme na zařízení 10 Dev Alpha.

V posledni vete je BalckBerry
Mrazone
Dobrý den, mohl bych tento telefon někdě sehnat ikdyž nejsem vývojář ? Vím že je to jen pro vývojáře ale pro fajnšmekry by nebyl jeden kus ? :) Děkuji za odpoved.
Shaft
tywe nehrajte si furt na Mobilmanii kdyz vam to tak ukrutne nejde - vzit mobil do parku a ukazovat ho proti svetlu, v odrazu nejaky vetve ze stromu, to je teda zazitek..
Jakub
Mně se naopak nápad jít ven docela líbí :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze