ASUS představuje nový ZenFone 11 Ultra. Sledujte tiskovku on-line

2
ASUS představuje nový ZenFone 11 Ultra. Sledujte tiskovku on-line
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Výkon novinky by měl obstarávat procesor Snapdragon 8 Gen 3
  • Očekává se opravdu velký displej
  • Tisková konference začíná ve 13:00 hodin

ASUS oficiálně představí očekávanou novinku ZenFone 11 Ultra, o které se již samozřejmě nějaký čas spekuluje. Přídomek Ultra již ledacos prozrazuje, ASUS se rozhodl přijít s výrazně větším mobilem, jehož displej by měl mít 6,78". Výkonu bude mít zřejmě na rozdávání, protože by se měl objevit Snapdragon 8 Gen 3. Špatně na tom nebude ani sestava fotoaparátů, o kterých se rovněž spekuluje. Hlavní snímač Sony IMX890 poskytne 50 megapixelů a optickou stabilizaci obrazu. Ultraširokoúhlý objektiv bude mít 13 megapixelů a 120° záběr. Nakonec dojde i na teleobjektiv s 32 megapixely, 3× bezztrátovým zoomem a optickou stabilizací obrazu.


V případě baterie se hovoří o kapacitě 5 500 mAh a podpoře 65W drátového nabíjení. Alternativou však bude i bezdrátové nabíjení s maximálním výkonem 15 W. Multimediální zážitek by pak mohly umocnit stereo reproduktory.

Veškeré otázky o výbavě a ceně se zodpoví už dnes. Tisková konference startuje ve 13:00 hodin středoevropského času a krátce poté už se můžete těšit nejen na odhalení novinky, ale rovněž na naše první dojmy.