Asus PadFone se začíná prodávat v USA

Jeden z nejzajímavějších přístrojů letošního roku, hybridní Asus PadFone, se ve své odemčené verzi dostává na americký trh a jedno je jisté – cenou rozhodně lákat nebudet. Na rozdíl od svých high-endových kolegů se však může pochlubit multifunkčností, která nemá na mobilním trhu obdoby.

Za omračujících 859 dolarů (v přepočtu přibližně 16 500,- korun) si z obchodu Negri Electronics odnesete tuto skvělou kombinaci smartphonu, tabletu a díky dokovací klávesnici také notebooku (klávesnice však v ceně není).

Z hlediska specifikací se PadFone nemá za co stydět. Přináší velký 4,3 palcový Super AMOLED displej s qHD rozlišením, čipset Snapdragon S4 s nový grafickým čipem Adreno 225, 8 Mpx fotoaparát s LED diodou a interní paměť o velikosti 16 GB s možností ji rozšířit paměťovými kartami microSD.

TIP: Přečtěte si více o PadFonu v našem preview a dojmech z výstavy.

K tomu ale dostává také tabletový dok s 10,1 palcovým displejem a není problém si dokoupit i hardwarovou klávesnici ve stylu rodiny Asus Transformer, což z PadFonu dělá ultimátní a především univerzální nástroj pro práci, zábavu a cestování. Jsme zvědaví, kolik budeme muset vytáhnout z peněženky u nás. Na český trh se PadFone dostane v srpnu nebo září letošního roku.

Zdroje: phandroid.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze