Asus Padfone mini: první fotografie (aktualizováno)

6

Pokud máte rádi ultimátní zařízení, která nabízí více možností, určitě vás zaujal projekt Asus Padfone. Byli jsme svědky představení už několika generací tohoto velmi zajímavého řešení spojení mobilního telefonu, tabletu a notebooku, tentokrát nás však čeká něco jiného. Unikl totiž už vzhled a víme, že se bude jednat o vcelku kompaktní stroj.

Aktualizováno 8. 12. 2013

Netrvalo to dlouho, a už zde máme první únik vzhledu, tentokrát od známého twitterového účtu @evleaks. Na obrázku si můžete detailně prohlédnout konstrukci obou částí Padfonu mini. Dokovací stanice ve formě obrazovky tabletu má odlišnou konstrukci od původních dvou generací. Může za to zmenšení úhlopříčky, kvůli kterému se musely přeskládat komponenty, tablet tak bude určen spíše k užívání v režimu na výšku. Můžeme určitě očekávat další úniky, nejvíce jich přibývá právě tesně před představením, které by mělo proběhnout už ve středu.

Uniklý render nám ukazuje zařízení z obou stran

Původní informace

Asusu se v obou dvou generacích podařilo skloubit skvělé zpracování, špičkové specifikace a luxusní vzhled, o tom se asi nedá moc pochybovat. Jak jsme ale již zvyklí, výrobcům většinou nestačí jen jeden produkt, a když tento vydělává, proč neudělat jeho mini variantu. Nedávno jsme tak mohli zaregistrovat první várku spekulací o novém Padfonu, tentokrát však v kompaktnějším těle.

Padfone mini bude představen příští týden v Taipei

K představení telefonu má dojít už ve středu, pokud vás tedy Padfone zajíámá, zapište si datum 11. prosince do kalendáře. Dočkat bychom se měli telefonu s úhlopříčkou displeje 4,3 palce s rozlišením qHD, Androidu 4.3 nebo čtyřjádrového Snapdragonu 400. Úhlopříčka displeje tabletové části se bude také zmenšovat, počítejte se 7-8 palci.

Zdroje: phonearena.com, engadget.com, member.globalcertificationforum.org

Diskuze ke článku
Lukáš Kasík
3koda že zmenšili i tablet
Lukaš
Nevíte jaká bude kompatibilita s 10 palcovym stationem ?
Tom
Zda sa ze som nasiel nastupcu za svoj Galaxy Nexus:) Nemate niekto skusenosti jak je na tom Asus s odladenostou svojej nadstavby?
Jeňýk z Hané
Dva měsíce mám Padfone 2 a jsem absolutně spokojený :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze