Asus láká na teaserech na novinky, které příští týden přiveze do Berlína

1

Už příští týden otevře v Berlíně své brány veletrh IFA 2015. Nebude zde chybět tchajwanský Asus, který zveřejnil na YouTube malou ochutnávku zařízení, které na veletrhu pravděpodobně představí. Všechny novinky by přitom měly být součástí rodiny Asus Zen.

První video ukazuje minimálně tři zařízení, které mají společný typický design Asus. Nejvýraznější z nich je nová generace chytrých hodinek ZenWatch, které by měly nahradit předchozí model. Ten byl shodou okolností představen na loňském ročníku IFA 2014. Další novinkou by mohl být nový tablet Asus Transformer, který by proti dnes prodávaným modelům, mohl být menší s úhlopříčkou 7 až 9 palců. Už dříve jsme vás informovali, že jedním z největších mobilních taháků Asusu bude zřejmě nový telefon řady ZenFone.

Druhé video pak nabízí pohled na nový all-in-one počítač, který samozřejmě poběží na nových Windows 10. Je však možné, že se dočkáme i jednoho nebo dvou notebooků. Vše bude jasné 2. září, kdy proběhne tiskovka Asusu. Redakce mobilenet.cz se bude IFA 2015 samozřejmě účastnit a přinese vám podrobné zpravodajství.

Zdroje: youtube.com, youtube.com, slashgear.com