Asus a Android 4.4: aktualizace míří na nové Padfony a Zenfony

1

Dalším výrobcem, který se plně opře do aktualizačního procesu, je Asus. Ten odtajnil, jaké modely se dočkají aktuálně nejnovějšího Androidu 4.4 KitKat. Víme, že půjde o řady Padfone a Zenfone.

Ve své tiskové zprávě Asus uvedl, že se Androidu 4.4 KitKat dočká hned několik modelů řady Padfone. Nejvýše postavený New Padfone Infinity se asi očekával. Dočká se i předposlední generace Padfone Infinity, který má v Evropě kódové označení A80. Bohužel ani jeden model se v ČR oficiálně neprodává. Proto nás může těšit, že Asus myslíš i na starší Padfone 2, který rovněž získá Android 4.4 KitKat. Aktualizaci se nevyhne ani malý Padfone mini.

Již na lednovém veletrhu CES 2014 pak Asus potvrdil aktualizaci pro modely Zenfone. Všechny modely, které aktualizaci obdrží, získají i zcela nové prostředí ZenUI, o kterém jsme vás již informovali. Pokud jde o časový harmonogram, nejdříve se dočkají modely Padfone Infinity a Padfone 2, jejichž aktualizace by měla proběhnout během 2. čtvrtletí. Ve třetím čtvrtletí se přidá New Padfone Infinity.

Zdroje: asus.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Lukáš Kasík
Milé překvapení. Říkali že new padfone se bude aktualizovat až ve druhém čtvrtletí.
Jen doufám, že to myslí vážně. Už teď je na padfonu infinity papírově 4.2 a reálně 4.1

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze