Apple WWDC 2014 už od pondělí: hlavní keynote bude on-line

12

Fanoušci Applu již určitě netrpělivě vyhlížejí blížící se akci WWDC 2014. Ta odstartuje již v pondělí a hlavní keynote tentokrát připadla na první den. Apple se navíc rozhodl, že ji bude přenášet on-line.

Každoroční akce Apple WWDC (Worldwide Developer Conference) se letos uskuteční od 2. do 6. června, kde jinde než v San Franciscu. Nejdůležitější částí zřejmě bude hlavní keynote, která je na programu hned první den celé akce, tedy 2. června. Její start Apple naplánoval na 19:00 našeho času. K potěšení všech fanoušků se Apple rozhodl, že bude celá konference přenášena on-line na jeho stránkách. Podmínkou ke sledování je ale buď počítač s OSX 10.6 či novější, případně zařízení s iOS 4.2 a novější. Sledovat vše půjde také na Apple TV. Na co se můžeme těšit?

Apple WWDC 2014

Velmi pravděpodobně Apple představí nové operační systémy. V případě telefonů a tabletů půjde o iOS 8, pro MacBooky by měl dorazit OSX 10.10. Dále se Apple zřejmě vytasí s novým MacBookem Air. Ve hře jsou však i další, z našeho pohledu lákavější zařízení. S předstihem by se mohl ukázat nový iPhone, který by měl mít větší displej. Jistou naději na představení mají i očekávané hodinky iWatch.

Zdroje: developer.apple.com, macworld.co

Diskuze ke článku
Durus
Ja tipujem ze vydaju aj Mac Mini.
dave
Uz vcera bylo pro Apple pozde predstavit novej iPhone.. :)
JacoBee
Kdy naposled byl představen iphone v první polovině roku?...
iOS 8 také nečekám...
Michal
iPhone neočekávám, s tím Apple počká do podzimu. očekávám iWatch, společně s iOS 8. pořád se hovoří, že jedna z hlavních věcí v iOS 8 bude Healthbook, díky níž se propojí iPhone atd. s iWatch. když je tedy vydají, tak stále iOS 8 bude v betaverzi a oficiálně dostupný až na podzim, pak by hodinky byli ještě pár měsíců "nepoužitelné". ovšem, jestli nevydají Healthbook zvlášť.

snad s jistotou se dočkáme iOS 8, OS X 10.10, pak očekávám novou verzi Apple TV a mac mini. co dál, kdo ví :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze