Apple Watch 2 se blíží. Kdy se jich dočkáme a co budou umět?

5

I když zatím není nic oficiální, už nyní je jasné, že díky prodejním úspěchům nemohou hodinky od Applu zůstat bez následovníka. A jak se blíží čas jeho uvedení, tak se na povrch dostávají některé zajímavé detaily o jeho výbavě. Na žádná velká překvapení to nevypadá, Apple i zde zvolí cestu evoluce.

Spíše než o obvyklé úniky se jedná o kvalifikované odhady. Apple je jako velká firma svázána určitými pravidly, která dodržuje a hodinky nebudou výjimkou.

Nejspíše se tak půjde cestou postupné evoluce stejně jako v případě iPhonů, iPadů a dalších zařízení. Nečekejte žádnou zásadní změnu vzhledu jako například přechod na kulatý displej. Maximálně se sníží tloušťka o pár desetinek milimetrů. I přesto by měla vzrůst výdrž, a to díky modernějším komponentám.

Apple Watch
Druhá generace se pravděpodobně bude velice podobat té současné.

Nejvýraznější inovací tak nejspíše bude rozšíření schopností Wi-Fi. Snad by Apple Watch 2 mohly fungovat i bez telefonu jako například LG Watch Urbane LTE.

Podle všeho bychom se představení nové generace hodinek mohli dočkat v březnu, do prodeje pak zamíří na podzim.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Lukas
Současné Apple Watch už Wifi mají ;)
Michal
Musím říct, že Apple Watch považuji za jedny z nejlepších ,,chytrých hodinek,, nicméně pro mne pořád nejsou v použitelného stavu. Asi bych omezil appky notifikace na jednoduché pípnutí a upozornění a zamakali na výdrži aspoň měsíc na nabití. Něco jako Withings ale s displejem tedy - ukazoval by jednoduché symboly zda jde o hovor mail kalendář - zbytek by se řešil na telefonu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze