Apple představí nový iPhone 9. září: pozvánky rozeslány (aktualizováno)

39

Od letošních iPhonů se toho čeká hodně. Rok 2014 by totiž měl být první rok, kdy Apple představí hned dva modely s rozdílnou velikostí displeje. Menší by měl dostat 4,7" a větší 5,5" displej. Podle nových informací začali novináři v USA dostávat pozvánky na představení iPhonu, které se má odehrát 9. září.

Aktualizováno 28. 8. 2014

Konečně bylo potvrzeno, že se 9. 9. 2014 uskuteční Apple událost, na které má dojít k představení iPhonu 6. Novináři totiž začali oficiálně dostávat pozvánky, na kterých je velkým písmem zmíněno datum 9. 9. 2014 a napsáno „Rádi bychom vám řekli více.“

Apple

Původní informace z 6. 8. 2014

Jako děti na Vánoce se těší svět fanoušků mobilních technologií na letošní představení nového/nových iPhonu/iPhonů. Podle velkého množství spekulací by totiž měl Apple představit hned dva modely, a to jeden 4,7" a druhý 5,5". Apple by tak měl pokrýt poptávku dnešní doby, která si žádá více možností a větší volnost při výběru nového telefonu. Jen aby to nebylo na škodu, protože Apple není zrovna známý tím, že by představoval nové modely jako na běžícím páse.

Nepřehlédněte

Tim Cook

Nejnovější informace tak hlásá, že žurnalisté v USA začínají dostávat pozvánky na Apple iPhone event, který se má konat 9. září, což by korespondovalo s předchozími ročníky, kdy Apple nové modely představoval. Spolu s novými iPhony se také napjatě čeká na nové A8 procesory, které by měly být osazeny právě v nových iPhonech.

Zdroje: 9to5mac.com, engadget.com

Diskuze ke článku
Znechucenec
Děkujeme, že jsme se dozvěděly kdy se údajně představí iphone6, chci víc takových zpráv. Nějaké další možná a kdyby tam už nemáte, na další článek by to určitě vydalo.....omg
Jakub
Co iPady ?
sonny
To zas budou lidi šílet a utrácet desetitisíce jenom aby měli iPhone. Teď jich polovina říká že to je hrůza že bude velikej a že na iPhone je právě to že je kompaktní super a pak všichni budou stát v první řadě a tlačit se aby utratili jednu výplatu (někdo dvě) za krabičku která toho umí stejně jako krabička za 7k..
Svob
Už se nemůžu dočkat, protože můj androidní systém mě pěkně trápí. V rodině máme iphone 5 a ten jeho rychlý systém to je radost. Peníze tady budou, ale my tu nebudeme.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze