Apple konečně vydal iTunes 11 s inovovaným vzhledem

6

Multimediální přehrávač od Applu, iTunes, včera večer povýšil na nejnovější verzi 11. Ta přináší některé nové funkce a přepracovaný vzhled.

Apple iTunes 11 představil už v září spolu s iPhonem 5. Dle původních plánů měla být aktualizace vypuštěna už v říjnu, avšak došlo ke zpoždění, které je částečně omlouváno právě delší přípravou zcela nové verze.

iTunes 11

Tu se Apple snažil zjednodušit a zpřehlednit pro uživatele. Láká tedy na velké zobrazení, kde je nyní více místa pro požadovaný obsah. Přepracován a lépe začleněn do iTunes je samotný Store. Vylepšena byla integrace se službou iCloud. Všechna vámi zakoupená hudba, ale i filmy či TV pořady, které máte uložené na iCloud se nyní zobrazí ve vaší knihovně.

iTunes 11

Při přehrávání přibyla funkce informující o nadcházející skladbě, inovováno bylo rovněž vyhledávání, které probíhá už při samotném psaní hledaného výrazu. Beze změn nezůstal ani mini přehrávač, který Apple oprostil od mnoha tlačítek a nově vypadá uhlazeněji a především se vše lépe ovládá. Zmizela i základní tlačítka, která se objeví až ve chvíli, kdy na mini přehrávač najedete kurzorem myši.

Nové iTunes 11 si můžete stáhnout samostatně na webu Apple nebo v rámci aktualizace ve vašich stávajících iTunes.

Zdroje: techcrunch.com

Diskuze ke článku
Tom
Sem nadšenej... vše je mnohem rychlejší, přehlednější, hezčí.... Všem doporučuju aktualizovat...
Radim
Pokud je to rychlejsi, tak bylo na case.
ha
nikdy vic! mužou to vylepšovat do nekonečna
Ado
Kde tam prosím nájdem, pre aké zariadenia je appka zoptimalizovaná (compatible with iPhone, iPod touch and iPad....). V tom predtým to bolo vľavo. Ďakujem

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze