Apple iPhone 5S na tajných snímcích: bude z obou stran prohnutý?

30

Společnost Apple by měla v srpnu představit novou generaci iPhonu, která by měla nést označení 5S. Jak je u Applu zvykem, jeho finální podoba je utajována do posledního okamžiku. Přesto čas od času uniknou na internet zaručeně "pravé" snímky. Podle těch, které se objevily nyní, iPhone přijde o své typické tlačítko a bude se svažovat směrem k okrajům.

Snímky údajného iPhonu 5S nejsou příliš kvalitní, ale některé rysy jsou na nich patrné. Kromě chybějícího tlačítka, díky čemuž se mohl zvětšit displej, je to i design, který se směrem k okrajům svažuje. Celkově tak odpovídá nákresu v patentu, který Apple získal minulý týden.

Tip: Apple iPhone 5S: výroba se údajně už rozjíždí

Na druhou stranu, proti tomuto designu mluví to, že Apple až dosud dával u iPhonů přednost hranatým tvarům, které umožňují lépe využít vnitřní prostor telefonu a vytvořit kompaktnější zařízení. Podle serveru gsmarena.com, který je zveřejnil, je nutné brát snímky se značnou rezervou jako částečně nebo zcela vytvořené ve Photoshopu. Že by totiž přišel iPhone o své typické tlačítko se nám totiž skutečně nechce věřit. Jak gsmarena.com podotýká, ani zdroj, který tyto fotografie poskytl, nemohl zaručit jejich pravost. Na finální podobu iPhonu 5S si tak budeme muset ještě počkat. A co na snímky říkáte vy? Realita nebo podvrh?

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
bla
Další hnus od applu
RV
vypadá to hezky - už by to chtělo něco originálního, zatím se předvedlo jenom htc se svým one.. s4 je skoro stejná jako S3, navíc aspoň ten Iphone by nemuselo být pětipalcové pádlo.. v některých ohledech je ale iphone pozadu .. např. NFC - snad už tedy Iphone srovná krok s ostatními výrobci.. zatím to tedy vypadá hezky :)
kazan
Zdravím,tohle je perfektni web.Pokud chcete mobilmanii dostat do kolen tak překopejte diskuzi a povolte hodnocení komentařů.Bude sranda:)
MAge
Nepoznáte render nebo co?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze