Aplikaci WhatsApp aktivně používá již 900 miliónů uživatelů

12

Komunikační aplikace WhatsApp se těší stále obrovské popularitě, která pokračuje i pod křídly Facebooku. Aktuálně společnost oznámila pokoření významného milníku v počtu uživatelů.

Obrázek z Twitteru

Dnes bylo oznámeno, že WhatsApp měsíčně aktivně používá více než 900 miliónů uživatelů po celém světě. Jde o úctyhodné číslo, které je navíc umocněno tím, že uživatelská základna stabilně roste. Hranici 800 miliónů WhatsApp překonal letos v dubnu a magickou hranici půl miliardy v dubnu 2014.

Připomeňme, že služba WhatsApp patří od února 2014 Facebooku, kdy ji odkoupil za 16 miliard dolarů. Největší popularitu má WhatsApp v Indii. Hned po ní následuje Brazílie.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: facebook.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Sam
No vida a já co ji koupil Cukrblík tak šla z telefonu pryč.
karel
Jedna z mala firem, ktera vyvyji aplikaci i pro stary WP 7.8 :)
Driver
Nejhorší spotřebitelé jsou tak hloupí, že i jejich telefony jsou chytřejší. Když měla Nokia on line Vaše telefonní a emailové data, ničeho jste se nebáli a teď, když už Vaše data jsou zkopírována, je usilovně chráníte. 15 ti letý hekr
O Vás i tak během pár hodin zjistí cokoliv. Databáze na úřadech spravují externí firmy bez výběrového řízení. A Vy vypínáte gps a data? Zbytečně. BTS ví kde jste a všech 14 milionů sim karet se odposlouchává a nahrává přímo Operátory, aby to bylo možné zpětného prověřovat. To je dáno zákonem. Ale WhatsApp, který nelze takto jednoduše a automaticky zaznamenat jelikož je sifrován si odinstalujete? Nevědomost je tak sladká.
cue
DRIVER ma kurevskou pravdu. Lidska hloupost a hospodske kecy jsou nekonecne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze