Aplikace Snapchat by na mobilní Windows mohla dorazit v příštím roce

55

V dnešní době existuje mnoho menších sociálních sítí, které se těší značné oblibě. Zařadit mezi ně lze i Snapchat, což je aplikace pro rychlé sdílení fotografií. Aktuálně však není vůbec dostupná pro operační systém Windows Phone, což by se mohlo změnit.

Snapchat logo

Náznak naděje totiž dal známý vývojář Rudy Huyn, který na platformu vyvíjí aplikace, které si na ni nenašly cestu oficiální. Vzpomenout můžeme například na velmi povedenou aplikaci 6tag pro správu Instgramového účtu. Ve stejném duchu už v minulosti připravil i aplikaci 6Snap, což byl právě klient pro Snapchat, avšak tato aplikace byla pravděpodobně z právních důvodů odstraněna z obchodu Windows. Nyní však na svém Twitteru uvedl, že by se klient pro Snapchat měl pro mobilní Windows objevit v roce 2016. Zda půjde o oficiálního klienta, či aplikaci třetí strany, však v tuto chvíli není známé.

Doposud se totiž oficiální klient omezuje pouze na aplikaci pro Android a iOS.

Stáhnout Snapchat

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: twitter.com, windowsunited.de

Diskuze ke článku
ANO
Nebylo to z pravnich duvodu, snapchat napsal, ze musi byt jen oficialni klient a neoficialni (dokonce i lepsi) proste musely skoncit, jinak ze jim zrusi ucet ..... dokonce jsem nekde cetl, ze Nadella se sesel s CEO snapchatu a ten se choval totalne arogantne a jak male dite, ze na windows proste snapchat nikdy nebude, navic byl neslusny, tak ho ochranka vyvedla ... aji takovi kokoti existujou:) Kazdopadne ...... pouziva ten snapchat nekdo?
Filip
Pro mě mě to nemá smysl, ale alespoň tu bude o důvod míň, proč puberťáci rýpají do WP. Protože otázka typu "je na tom snapchat?" je bohužel častá. Ale když jim to stačí...
Filip
Další veliké vítězství pro Windows! Nejdřív Facebook a za rok i Snapchat. Android a iOS se můžou leda tak třást v rohu před olbřímí nadvládou Windowsů.
Krojci
KONEČNĚ! Už na to čekám jak na spasení! "Hej Krojci, už si konečně založ ten snapchat!" - Já nemůžu, není to pro WP, a WP se nevzdám, protože mi vyhovuje nejvíc!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze