Aplikace Nokia Refocus je nyní ke stažení pro všechny Lumie

7

Nokia své telefony řady Lumia podporuje seč ji síly stačí. Operační systém Windows Phone 8 stále zaujímá jen velmi malý celosvětový podíl a každá aplikace navíc se počítá. Nyní se mohou radovat majitelé naprosto všech Lumií z aplikace Refocus.

Aplikaci Nokia Refocus již jistě mnozí znáte. Nokia ji vydala loni v listopadu. Jedná se o šikovnou aplikaci, která dokáže přeostřovat již pořízené snímky, dále je dovybavit například barevnými efekty a vzniklé výtvory lze pak snadno sdílet na různé sociální sítě či e-mailem. Doposud si výhod této aplikace mohli užívat pouze majitelé, jejichž Lumia se pyšnila PureView fotoaparátem.

Nokia Refocus

To se nyní mění a Nokia uvolňuje aplikaci Refocus pro celé portfolio Lumií, které nabízejí operační systém Windows Phone 8. Jmenovitě tak jde o Lumii 520, 525, 620, 625, 720, 820 a 1320. Je dobré vidět, že výrobce myslí i na ty nejméně vybavené modely a nezůstávají stranou zájmu, jako je to u mnoha jiných výrobců.

Stáhnout Nokia Refocus

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Jindřich
Konecne,dlouho ksem na tuto aplikaci čekal.... Teťka by ještě mohli uvolnit nokia mixradio pro ČR a byl bych uplne spokojeny i kdyz uz tet jsem velice spokojeny
azzu
Az budou vsechny aplikace na zlepsovani fotek, ostrosti, panaroma a aninaci soucasti jedne aplikace, pak reknu ze nokia udelala dobrou praci, takhle mam v telefonu 10 aplikaci neni to moc sikovne.
fry
zbytočná aplikácia. nefotím preto, aby som fotku následne spotvoril kadejakými nezmyselnými farebnými volovinami. fotím preto, aby som si zachoval nejaký okamih, krajinu atď.
pedro
Lytro v mobilu... Paraaada :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze