Aplikace Fitbit nově i pro Windows 10 Mobile

5

Oficiální aplikace Fitbit se předpřipravila pro nová zařízení a svou aplikaci na Microsoft Store již upravila tak, aby ji bylo možné využívat s telefony majícími operační systém Windows 10 Mobile.

Mezi univerzální aplikace pro Windows se řadí nově také aplikace Fitbit. Ta je již od léta k dispozici pro tablety a počítače s Windows 10 a nyní se tatáž verze zpřístupnila také pro mobilní telefony se systémem Windows 10 Mobile. Ten bude mimochodem představen oficiálně teprve dnes. Výhodou bude, že aplikace bude stále aktuální, ať už si ji otevřete na svém telefonu, tabletu nebo počítači.

Fitbit

Aplikace Fitbit slouží ke sledování vašich různých aktivit. Nechybí žebříčky a pro soutěživé jedince také různé výzvy, které vybízí ke zlepšování vašich výkonů. Soutěživost podpoří i možnost přizvat přítele a soupeřit přímo s nimi a následně si navzájem porovnávat výsledky. Aplikace by se navíc v průběhu tohoto měsíce měla objevit také ve verzi pro Xbox One.

Stáhnout Fitbit

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: windowscentral.com

Diskuze ke článku
tomas
Kolko bude stat alebo kolko stoji. Vdaka
Honza
Tyyyyyyjooooo, no bezva. Skvělé, 10 let dozadu
Jan Dovrtel
Jan Dovrtel
No super, kez by jeste svoje data propojili s Apple Health, Google Fit ci Samsung Health nebo jak se to jmenuje?
Filip Hoang
Filip Hoang
Já tedy nevím, ale já už mám Fitbit nainstalován více než měsíc a aplikace jako taková mi perfektně vyhovuje tak, jak je... Z těch screenshotů se mi nezdá, že by se jednalo o nějaké vylepšení.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze