Aplikace Autodoc vám pomůže s nákupy dílů i servisem auta

Aplikace Autodoc vám pomůže s nákupy dílů i servisem auta
Fotografie: Autodoc

Nová aplikace nyní aktivní i na českém trhu, se jmenuje Autodoc. Je uzpůsobena nákupu náhradních dílů a čehokoliv dalšího v oblasti motorismu. Můžete si tedy jednoduše tuto aplikaci obhlédnout na Telefonní aplikace AUTODOC. Může vás překvapit jak přehlednost, široká nabídka, kvalita služby nebo bezkonkurenční ceny. A je vhodná nejen pro automobily, ale také pro motocykly nebo například kamiony.

Co je Autodoc

Autodoc je mobilní aplikace, která slouží k nákupu náhradních dílů k automobilům, a zároveň jako platforma poradny a sdílení názorů. Vznikla na základě stejnojmenného webu, který je neméně populární. Ne vždy jsou požadované díly k dispozici, takže aplikace zároveň slouží i jako možnost síťování s dalšími lidmi, kteří vám mohou pomoci a poradit. Plus, nabízí možnost objednané díly sledovat online.

Ať už tedy sháníte nové brzdy, pneumatiky, motorový olej, filtry nebo stěrače, v Autodoc je najdete. A nejen to! Navíc také například nářadí, autodoplňky, brzdový systém či e-automobilní služby. A to v zaručené kvalitě a minimální čekací lhůtou.

Video návody a sledování objednávky online

Aplikace ale neslouží jen jako obyčejný internetový obchod, ale můžete se zkontaktovat přímo s prodejcem náhradního dílu, který sháníte. A ten, nebo pracovník Autodoc, vám fundovaně poradí a pomohou s výběrem. Objednaný díl pak můžete sledovat online, abyste věděli, kdy k vám přijde.

AUTODOC

A pokud si nebudete vědět, jak jej po příchodu správně vložit do auta, jdou v aplikaci k dispozici přehledné a stručné video návody. Od výměny filtru po instalaci nových brzdových destiček. Vše nyní zvládnete sami.

Osobní přístup

Stejně jako každá dobrá aplikace je i v Autdoc možné pracovat s personalizací prostředí. Můžete si tedy založit vlastní účet, kam si nahrajete detaily o vlastním automobilu. Čímž si značně zjednodušíte následnou poptávku dílů. Můžete si v ní ale také například tvořit seznamy toho, co sháníte (seznam přání). A samozřejmostí je historie sledování objednávek a osobní manažer pro již zakoupené díly.

Názor uživatelů

Ať už jste fandové novinek na poli mobilních aplikací, nebo se rádi necháte přemlouvat, jistě vám přijde vhod hodnocení dalších uživatelů této aplikace. Můžete tak sami posoudit, jestli je to správná volba pro vás. A také se například předem přesvědčit o tom, jak funguje a jaké má možnosti.

Na Google Play má aplikace Autodoc hodnocení 4,5 hvězdiček z 5 možných. Aplikaci pro Android najdete na Google Play. Pro iOS je k dispozici na App Store.

Většina hodnotících je s aplikací velmi spokojena. Kladně hodnotí její přehlednost a intuitivnost. Několika přijde, že jsou díly málo popsané nebo nafocené, že by uvítali více detailů. Ale většina je spokojená a chválí si i komunikaci se zákaznickou podporou..