Anketa: jaký další legendární telefon byste chtěli vidět v seriálu Retro?

16
Anketa: jaký další legendární telefon byste chtěli vidět v seriálu Retro?
  • Seriál Retro se vrátil, navíc v nové grafice a s novým obsahem
  • Vy nyní můžete rozhodnout, jaký další telefon se v některém z příštích dílů objeví

Jak už si možná mnozí z vás stihli povšimnout, seriál Retro se vrátil, a to v plné parádě. Zapracovali jsme na grafické stránce i na videu a věříme, že se vám nový koncept bude líbit. První přišlo na řadu zavzpomínání na baculatou Nokii 6600, další telefony budou samozřejmě následovat. Na vás nyní je rozhodnout, jaké další telefony byste v seriálu Retro rádi viděli v některém z příštích dílů, které pro vás chystáme.

Budeme rádi, když nám do ankety níže napíšete model, který byste rádi viděli (a ideálně v seriálu Retro ještě nebyl), a zároveň také informaci, zda máte nějaký retro telefon doma, který byste nám pro účely testu mohli (za odměnu) propůjčit, ideálně včetně kontaktu na vás. V dohledné době se pak můžete těšit na telefon, který získá nejvíce hlasů.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Diskuze ke článku
Petarda
Huawei Mate 10.
G
iPhone 9 / SE2. Myslím si, že test si právoplatne zaslúži (ak sú leaky pravidvé), keďže sa málo stáva, že smartphone je zastaraný už z únikov pred predstavením.
Vlado
Rozhodne K-ckovu seriu Sony Ericssonu a tiez nejake zaujimave walkmany, hlavne tie s otocnou konstrukciou :) Alebo aj W960i, co bol prvy walkman so Symbianom. Krasny a velmi exkluzivny kus :)
xman
Jednoznačně Motorola Razr! To je kult!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze