Angry Birds Space přiletí už ke konci března

4

Praštěné a rozzlobené ptáky zná každý, kdo o mobilní telefon byť zavadil pohledem. Tento fenomén kromě mobilního odvětví zasáhal i sociální sítě, web a počítače obecně a stal se jedním z nejhranějších projektů na světě. Rovio nám nyní chystá zbrusu nové pokračování, které nás zavede do vesmíru.

A nebude to novinka jen tak ledajaká. Studio dohodlo spolupráci s organizací NASA i National Geographic, kteří vydání podpoří a nás čeká kromě zábavy i nějaké to poučení. Titul Angry Birds Space by se měl objevit ke stažení na platformách iOS, Android, PC a Mac již 22. března letošního roku.

Základní verze hry přinese 60 unikátních úrovní, 6 nových ptáků, zbrusu nové výzvy a prvky včetně nulové gravitace a superschopností. Tento základ se pak samozřejmě bude rozšiřovat dodatečným obsahem, který dorazí později.

Brzy bychom se měli dočkat prvních pořádných záběrů z hraní, prozatím se tak podívejte alespoň na oficiální představení z vesmírné stanice.

Zdroje: mobileburn.com

Diskuze ke článku
Fanda
Nevíte, jestli bude pokračování Angry Birds i pro Symbian Belle?
Petrees
http://space.angrybirds.com/announcement/ Na techto offic strankach jsem bohuzel nenasel,ze AB Space bude pro symbian,ale pro ostatni platformy ano.
Jura
Myslím si, že časem bodou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze