Angry Birds Space: nová zábava s vesmírnými ptáky a gravitací

Finské herní studio dnes představilo nejnovější herní pecku Angry Birds Space. Hra je dostupná pro platformy iOS a Android. Nechybí zcela nové prostředí, nová postava nebo velké množství levelů, včetně bonusových kol. Majitelé telefonů Samsung navíc mají k dispozici zdarma zajímavý bonus.

TIP: Angry Birds Space můžete stahovat zde

Společnost Rovio dnes představila svůj poslední herní počin pod názvem Angry Birds Space. Novou hru mohou stahovat uživatelé platforem iOS i Androidu. Zatímco na platformě se zeleným robotkem je nová hra opět zdarma, pouze obohacená o reklamu, uživatelé iOS budou muset zaplatit 0,79 EUR, tedy v přepočtu zhruba 20 korun.

Angry Birds Space - nechybí nové postavy, pěkně zpracované sci-fi prostředí

Pro milovníky této hry je připravena také jedinečná nabídka. Všichni uživatelé smartphonů z rodiny Samsung GALAXY si mohou zdarma stáhnout a zahrát speciální díl s názvem „Danger Zone“, který je pro ostatní hráče k dispozici pouze jako placený doplněk. Tento speciální balíček obsahuje 30 velmi náročných úrovní Angry Birds Space a bude 3 měsíce zdarma k dispozici na Samsung Apps a Android Market (balíček je kompatibilní od verze Android 2.1).

Co nového přinesou vesmírní Angry Birds?

Nová verze Angry Birds přinese i další překvapení. Hráči se mohou těšit na zcela nové postavičky, jako je například „Lazer Bird“. Nové postavičky včetně „Lazer Birda“ mají unikátní superhrdinské schopnosti, které jim pomáhají v boji proti vesmírným prasátkům a díky kterým donesou svá vajíčka zpět do bezpečí domova.

Jak obstála?

Novou hru jsme samozřejmě vyzkoušeli na našem redakčním telefonu. Vzhled laděný do sci-fi kabátku se nám zamlouval a zajímavou novinkou je gravitace kolem vesmírných objektů, které musíte pro zabití prasátek využívat. Nechybí opravdu velké množství úrovní (pig bang, cold cuts, danger zone a eggsteroids a poslední překvapení v podobě coming soon). Samozřejmě pod každou úrovní se nachází velké množství kol. Co mě trošku zklamalo je, že hra není příliš optimalizována pro zařízení s horším rozlišením displeje. V případě našeho Galaxy Ace jsem se setkal s tím, že postavičky byly opravdu miniaturní o velikosti špendlíkové hlavičky a vše bylo titěrné. První kola jsou velmi snadná, s postupem do vyšších levelů samozřejmě náročnost kol stoupá. Po celkové stránce mohu hru doporučit, jako vždy i tento počin od tvůrců Rovia nezklamal. Těšit se můžeme na výbornou hratelnost a pořádnou porci zábavy.

Jak se Vám nová hra líbí? Už jste ji vyzkoušeli? Podělte se s námi o vaše postřehy, dojmy do diskuze, pod článkem níže.

TZ: Samsung
Diskuze ke článku
Mato
A pro Belle tato hra jako nebude?
MartinN700
A WP taky nebude?
Jura
Myslím si, že bude. Chce to jen chvíli počkat.
jelinet02
s xperii x10 mini pro jde dobře jen ta velikost

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze