Android 4.4.3 nyní dostupný pro Nexus 7 (2013)

11

Google nyní začíná vypouštět na svět nejnovější update Androidu ve verzi 4.4.3. Prvním ze zařízení, které update dostane, je Nexus 7 2013. Další Nexusy by měly následovat v příštích dnech až týdnech. Aktualizace je dostupná ve formě OTA updatu.

Dnes se začíná do světa dostávat nová verze Androidu KitKat, a to ve verzi 4.4.3. Prvními šťastnými budou majitelé Wi-Fi verze Nexusu 7 z roku 2013. Ohlášení updatu se očekávalo na Google I/O, ale vypadá to, že Google začal vydávat svůj update předčasně. Na aktualizaci si buď budete muset počkat, než se vám tablet automaticky updatuje, nebo si můžete tablet na novou verzi flashnout sami přes vás počítač.

Nexusy se postupně dočkají nového Androidu 4.4.3

Aktualizace by neměla přinést žádné velké změny, ale spíše opravy bugů, zlepšení plynulosti uživatelského prostředí a lehké předělávky v nových verzích Google aplikací. Mějte však na paměti, že při ručním flashování nové verze Androidu musíte mít přesný model zařízení, který je v tomto případě Nexus 7 2013 pouze s Wi-Fi. Pokud si s manuální instalací nevíte rady a nechcete se v procesu ztratit, doporučujeme počkat na oficiální aktualizaci, která by vám měla na tabletu přistát během příštích několika dnů.

Zdroje: androidcentral.com, forum.xda-developers.com

Diskuze ke článku
Proto7
Hlavne aby opravila MEGA BUG problemy s dotykovou plochou ktora obcas neraguje na dotyky...co je velmi stmutne....
pixel
já bych zase uvítal opravu MEDIASERVER (zasvědcení ví, zbytku vysvětlovat netřeba).
Matisek
Bude oficialne dostupny aj na nexus4? :)
Lukáš Bartošek
Lukáš Bartošek
Já doufám, že opraví BT. Odpojování uprostřed hovorů mne nebaví :) zbytek řeší komunita..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze