Android 4.3 pro Sony Xperia M potvrdil francouzský operátor

16

Japonské Sony se v posledních měsících vcelku stará o všechny své modely. Ty s nejvyšší výbavou plánuje vybavit nejnovějším Androidem 4.4 KitKat, levnější modely pak získají o jednu verzi starší verzi. To bude zřejmě případ i Xperie M.

Sony Xperia M je typický zástupce střední třídy s kompaktními rozměry a 4palcovým displejem. Již téměř rok je na stejné verzi operačního systému Android 4.1 Jelly Bean. Před několika týdny jsme vás informovali, že australský Vodafone plánuje testování verze 4.3 Jelly Bean pro Xperii M. To se nyní potvrdilo a dle stránek operátora je testování aktuálně v průběhu.

Sony Xperia M

Mnohem zajímavěji to vypadá u francouzského operátora SFR, který na svých stránkách potvrdil Android 4.3 Jelly Bean pro Xperii M a přidal i tradiční seznam změn a novinek, které nová verze Androidu přinese. Kromě samotného povýšení se uživatelé mohou těšit na rychlejší běh celého prostředí, aktualizaci aplikací Walkman, Album a Filmy, nová témata a na vylepšení prohlížeče Google Chrome. Kdy aktualizace dorazí a jak se bude šířit, není v tuto chvíli známo. Stejně tak se čeká na potvrzení ze strany Sony.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Jakub Šenk
Jakub Šenk
"levnější modely pak získají o jednu verzi starší verzi" - Logiku Sony moc nechápu. Levnější modely jsou HW na tom hůře a pro ně je právě určen KitKat, ve kterém došlo k určitým optimalizacím určeným právě pro ně.
Lukáš
tak to je super.. už jsem myslel že se toho nikdy nedočkáme... ale 4.4 se na xperii M určitě nedostane.
Jakub Karol
Jakub Karol
Víde táto verzia Androidu aj na Xperia M dual?
Václav
Moment, nevyšla Xperia M náhodou před půl rokem?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze