Acer láká na nové telefony a wearables: ukáže je v Barceloně

3

Veletrh Mobile World Congress 2015 je doslova za dveřmi a výrobci dolaďují poslední detaily. Například Acer své fanoušky láká prostřednictvím sociálních sítí na nové telefony a wearables.

Veletrh MWC 2015 oficiálně začíná v pondělí 2. března. Již den předtím však dojde k odhalení většiny klíčových novinek. Také Acer své novinky odhalí v neděli, dokonce už dopoledne. Doposud nebylo příliš známé, co si pro nás Acer chystá. Nyní však na sociální síti malajsijské zastoupení Aceru zveřejnilo sérii výřezů z fotografií, které lákají na nová zařízení.

Acer

Mělo by jít jednak o telefony a pak také wearables. Konkrétnější však Acer nebyl a lze se jen domnívat, co si pro nás připravuje. Z malých obrázků je patrné, že bude kladen důraz na design a detaily. Redakce mobilenet.cz bude během veletrhu přímo v Barceloně a novinky Aceru si samozřejmě nenecháme ujít.

Zdroje: facebook.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Peter
Acer to je synonymum nekvality napriec jeho vyrobnym spektrom.
doro
Windows phone uz je dnes skoro mrtvy nema ani 5 % coz je velice smesne a tomu se kazdy den smeju jak Android valcuje WP na plne care a ma podil pres 80% to je proste parada a nadhera jsem s tastny ze WP klesa podil porad huraaa hip hip huraaa :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze