A teď to jen natočit. Vybrali jsme náměty na videa v soutěži o Note 4

19

Naše soutěž o Samsung Galaxy Note 4 vstupuje do druhého kola. Poté, co jste nám poslali stovky zajímavých, nápaditých a někdy i hodně šílených příspěvků jsme vybrali 10 nejlepších námětů na videa, která budou nyní soutěžící muset natočit.

Soutěž o Galaxy Note 4 od Samsungu vás opravdu zaujala. Měli jste za úkol napsat námět na video, co jste schopni pro Galaxy Note 4 udělat. A ukázalo se, že jste takřka všehoschopni. Do redakce dorazily stovky námětů, od těch nudnějších (těch ale bylo opravdu málo), až po šílené i nebezpečné, kterých naopak bylo celkem dost.

My jsme v redakci a ve spolupráci se Samsungem vybrali 10 nejlepších námětů, které nyní budu muset jejich autoři zfilmovat, a to do pondělí 15. 12. 12:00. Následně spolu se Samsungem a nezávislým filmovým tvůrcem vybereme jedno nejlepší video, jehož autor získá špičkový Samsung Galaxy Note 4.

Samsung Galaxy Note 4

Bláznivé i nebezpečné

Řada z vás se zavázala ke zničení nejen svých starých telefonů, ale klidně i zbrusu nových iPhonů jen proto, abyste si odnesli nový Galaxy Note 4. Tématem druhé dost šílené a početné skupiny příspěvků bylo přebíhání po veřejných prostranstvích, většinou nazí. A nebo jste chtěli lidi na takových prostranstvích děsit nebo třeba rovnou líbat. Různých námětů se ale sešlo ještě mnohem víc, často to byly příspěvky nebezpečné nebo jeden dokonce zahrnoval návrh sexu s jedním ze členů redakce. Ten jsme ale pochopitelně nevybrali… :)

Samsung Galaxy Note 4

10 vybraných námětů

  • Uvaření Samsungu Star na pánvi s olejem – Daniel Abraham
  • Zničení starého Huawei – koupání v řece, hod daleký, pár ran kladivem a uvaření – Přemysl Krejsa
  • Na svačinku si dá exotické „hnusné“ brouky – Karel Svoboda
  • Zničení starého Samsung Galaxy mini koupelí v jogurtu, vodě a následně hody na beton – Martin Havlíček
  • Vytvoření animovaného filmu, ve kterém hraje Galaxy Note 4 – Jiří Ulč
  • Pokus předběhnout metro v Praze. Autor vystoupí v jedné stanici z metra a na té další nastoupí do shodné soupravy – Ondřej Novák
  • Rozmlácení Apple iPhone 6 kladivem – Michal Jašek
  • Objezd Prahy na dětské tříkolce – Jan Koten
  • Přeběhnutí Masarykova náměstí v Ostravě pouze ve spodním prádle – Patrik Grobář
  • Zkouška vyloudit 4 pusy od 4 různých slečen na ulici za účelem soutěže – Alfréd Aron

Který námět vás zaujal nejvíce? Dejte nám vědět v diskuzi a zároveň se těšte na natočená videa, která zveřejníme na YouTube. To nejlepší pak získá Samsung Galaxy Note 4.

Diskuze ke článku
Petr
To tam musely být z 95% pěkné blbosti nebo jste pěkné blbosti vybrali vy. To rozmlácení telefonů je totální nuda, všichni víme jak to bude vypadat, co z toho? Hovadina natočená za minutu bude soutěžit s animovaným filmem, objezdem Phy na tříkolce atd? Čekal jsem od vás víc, polovinu témat bych do užšího kola vůbec nedal.
Andrej Michalek
Ničenie starých smartphonov nech si postihovia robia doma. Najlepšie sú metro v Prahe, objazd Prahy na trojkolke, prebehnutie Masarykovho námestia a 4 pusy...
lukasbe
To metro mě zajímá dost teda :D
Filip Búzek
Filip Búzek
Aj ja by som pridal ale som Slovák takže súťaže by som sa aj tak nemohol zúčastniť.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze