99mobile: další virtuál slibuje nejnižší ceny a startuje příští týden

11

Rozmach virtuálních operátorů v České republice nebere konce. Již příští týden spustí své služby operátor 99mobile, který již nyní slibuje, že nabídne nižší ceny, než veškerá konkurence.

99mobile

Do České republiky se dostávají první virtuální operátoři. První byl BLESKmobil, následoval Mobil.cz a příští týden své služby spustí Tesco Mobile, který své služby představil tento týden. Nyní o sobě dává vědět operátor 99mobile, který nabídne služby virtuálního operátora a již spustil své webové stránky volanizababku.cz. Na nich však prozatím mnohé nenajdete. Jen strohou informaci, že operátor plánuje spustit své služby příští týden, což dokazuje spuštěné odpočítávání, a také to, že své ceny plánuje stlačit pod veškerou konkurenci.

Nepřehlédněte: Chystá se virtuál Hellomobile: neomezený tarif za 549 Kč bez závazku

Cena za volání se tedy téměř určitě dostanou pod 2,50 Kč do všech sítí a cena za jedno SMS bude pod 1,50 Kč. Obě zmíněné ceny představují aktuální sazbu u BLESKmobilu či Mobil.cz. Zatím ale můžeme jen spekulovat, neboť nic nebylo oznámeno. To se dozvíme až 30. května, tedy přesně za týden. Jen o den později, tedy v pátek 31. května, již začne komerční provoz a příjem objednávek přes call centrum a e-shop. Sledujte proto i nadále mobilenet.cz, kde vám přineseme co nejdříve podrobnější informace.

Zdroj: TZ 99mobile

Diskuze ke článku
Myšpulín
Když vidím ten název operátora 99mobile tak mě napadá, že by volání do vlastní sítě a sms mohly být za 0,99 Kč a volání do cizích za 1,99 Kč.
carlx
No, vzhledem k tomu, ze 99maxprogres mam jako poskytovatele internetu, mohlo by se jednat o zajimave spojeni: napr. volani ve voip siti zdarma i z telefonu
honzik78
Mě by zajímalo v jake siti pojedou?
René
NA KONKURENČNÍM VEBU PÍŠOU

Nový virtuál slibuje cílit své služby na domácnosti. Jeho Facebook prostupují varování před tzv. šedými virtuály, ale hlavně slíbil následující: volat se u něj bude pod 2 Kč za minutu, ve vlastní síti pak pod jednu korunu! Pokud tedy budou platit sazby řekněmě 1,90 Kč/min., respektive 0,90 Kč/min. do vlastní sítě, opravdu půjde o nejlevnější předplacenku na trhu. Více na: http://www.mobilmania.cz/clanky/volani-za-babku-bude-nejlevnejsim-virtualem/sc-3-a-1323784/default.aspx#utm_medium=selfpromo&utm_source=mobilmania&utm_campaign=copylink

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze