Chystá se virtuál Hellomobile: neomezený tarif za 549 Kč bez závazku

25

Na našem trhu aktuálně působí dvojice virtuálních operátorů, třetí dorazí příští týden a další spousta se připravuje. Jedním takovým je i operátor Hellomobile, který se do České republiky chystá vtrhnout koncem srpna a přinese například neomezený tarif za 549 Kč a 2 GB dat. V plánu má také zvýhodněné nabídky pro rodiny s dětmi.

S virtuálními operátory se v České republice roztrhl pytel. V listopadu to byl BLESKmobil, nedávno Mobil.cz a příští týden se přidá Tesco Mobile. Celou trojici však pojí pouze předplacené služby. Paušály byste u nich hledali jen marně. Na našem trhu se však letos objeví ještě mnoho dalších virtuálních operátorů. Nejnovější informace máme o společnosti Hellomobile, která již několik let nabízí možnost výdělku za to, že si necháváte na telefon doručovat reklamní SMS zprávy.

Hellomobile

Tato společnost hodlá v České republice spustit virtuálního operátora, v jehož nabídce se objeví kromě předplacenky také paušální tarify. Asi nejlépe vypadá nabídka neomezeného tarifu za 549 Kč.

Přehled paušálních tarifů

Základem nabídky Hellomobile bude tarif Basic. Za 169 Kč získáte 100 volných minut do všech sítí a stejnou porci SMS zpráv. Připlácet si nemusíte ani za data, neboť v paušálu dostanete základních 100 MB. Podrobnější informace prozatím nejsou k dispozici, nevíme tudíž, na kolik vyjde hovorné a zprávy po vyčerpání volných jednotek. Na nabídku, která se náhodou objevila na stránkách hellomobile.cz nás upozornil náš čtenář.

Nabídku tarifů však zřejmě známe kompletní. Vyšší tarif už je zcela neomezený a vyjde na 549 Kč. To je mimochodem méně, než za kolik jej můžete pořídit u O2 (899 Kč), T-Mobilu (899 Kč), či Vodafonu (901 Kč). Výhodou neomezeného tarifu Hellomobile bude také štědrá datová nabídka. Dostanete rovnou 2 GB, což opět hravě překoná konkurenci. Největší výhodou nicméně bude fakt, že vás Hellomobile nebude nutit se uvazovat na určitý počet měsíců.

Úvazek na 12 měsíců bude nutný pouze v případě, že si k neomezenému tarifu budete chtít pořídit výhodně mobilní telefon. Tím se odtajňuje informace, že Hellomobile bude nabízet i mobilní telefony k prodeji. Tento tarif vyjde na 689 Kč.

Hellomobile Basic Hellomobile Neomezený tarif Hellomobile Neomezený tarif + telefon FREE O2 CZ T-Mobile S námi síť nesíť Vodafone neomezené volání do všech síti
měsíční paušál bez smlouvy / se smlouvou 169 Kč / není smlouva 549 Kč / není smlouva nelze bez smlouvy / 698 Kč 899 Kč / 749 Kč 899 Kč / 749 Kč 901 Kč / 699 Kč
výhody - neomezené volání a SMS do všech sítí neomezené volání a SMS do všech sítí a zvýhodněný telefon neomezené volání a SMS do všech sítí neomezené volání a SMS do všech sítí neomezené volání a SMS do všech sítí
volné minuty 100 minut - - - - -
volné SMS 100 SMS - - - - -
internet 100 MB 2 GB 2 GB 1 GB 1,5 GB 1,2 GB

Přehled rodinných tarifů

V nabídce Hellomobile se objeví také dva tarify pro rodiny s dětmi. Tarif Family 1+1 je určen pro jednoho rodiče a jedno až tři děti. Měsíční paušál je dohromady 299 Kč a získáte 150 volných minut pro rodiče a 50 volných minut pro jedno dítě. Prozatím nevíme, jak se bude cena tarifu lišit v případě, že si přidáte ještě další děti. V případě SMS je pro rodiče nachystáno 100 volných textovek, pro dítě 50 textovek. Dostalo se i na data, pro rodiče je k dispozici 100 MB, pro dítě 50 MB. Pokud dojde k vyčerpání volných minut, volá dítě rodiči zcela zdarma.

Vyšší tarif Family 2+2 je určen pro dva rodiče a dvě děti. Opět je možné přidat jedno až dvě další děti. Tarif vyjde na 699 Kč, za což dostane každý rodič 200 volných minut a každé dítě 50 volných minut. Opět platí pro první dvě děti. V případě SMS je to rovná 100 pro každého rodiče a 50 SMS pro děti. Stejná jako u nižšího tarifu jsou také data, 100 MB pro rodiče, 50 MB pro děti. Po vyčerpání volných minut volají děti rodičům zdarma.

Hellomobile Family 1+1 Hellomobile Family 2+2
měsíční paušál 299 Kč 699 Kč
volné minuty (rodiče/děti) 100 / 50 200 / 50
volné SMS (rodiče děti) 100 / 50 100 / 50
internet (rodiče/děti) 100 MB / 50 MB 100 MB / 50 MB
Poznámka Měsíční paušál je pro obě SIM karty,. Po vyčerpání volných minut může dítě volat rodiči zdarma. Je možné přidat až dvě další děti. Měsíční paušál je pro všechny 4 SIM karty. Po vyčerpání volných minut mohou děti volat rodičům zdarma. Je možné přidat až dvě další děti.

Bude i předplacenka

Komu nevoní paušální tarify, bude moci zvolit také jednoduchou předplacenou kartu, která se okamžitě stane nejlevnější v České republice. Minuta hovoru do jakékoliv sítě v ČR vyjde na 1,50 Kč. Jedna SMS zpráva pak na 1 Kč.

Hellomobile předplacenka Mobil.cz BLESKmobil O2 (Na!Dlouho) Vodafone Se vším všudy T-Mobile Twist Našim Tesco Mobile
minuta hovoru do vlastní sítě 1,50 Kč 2,50 Kč 2,50 Kč 5,60 Kč 4,90 Kč 2,50 Kč 1,50 Kč
minuta hovoru do cizí sítě 1,50 Kč 2,50 Kč 2,50 Kč 5,60 Kč 4,90 Kč 2,50 Kč 2,90 Kč
SMS zpráva 1,00 Kč 1,50 Kč 1,50 Kč 2,00 Kč 1,50 Kč 1,90 Kč 1,50 Kč

Dočkáme se v létě

Prozatím musíme brát všechny informace s menší rezervou. Nejsou kompletní a na stránkách nejsou běžným způsobem přístupné. Na náš dotaz společnost Hellomobile pouze potvrdila, že chystají na trh vstoupit jako virtuální operátor. Stane se tak na přelomu srpna a září letošního roku. Podrobnější informace nicméně nyní sdělit nechtějí. Neznáme tak ceny po vyčerpání volných jednotek a nevíme ani, v síti jakého operátora hodlá Hellomobile působit.

Jak se vám nabídky paušálních tarifů i předplacenky líbí? Zaujal vás Hellomobile nebo dáte přednost konkurenci?

Zdroj: hellomobile.cz

Diskuze ke článku
bobo
Pokud to bude tak jak je psáno, tak je to bezkonkurenčně nejlepší nabídka a ostatní se můžou zahrabat...
bob
V jake siti pojedou ?
Ales
No tak virtual z meho pohledu u nas neni zadny. Blesk a Mobil.cz vlastní operatori a tesco mobile vlastni napul O2 a tesco.
Jinak doufam ze udelaji tarif i bez netu
karel
Docela lákavá nabídka, v létě by se dalo o ní uvažovat. Ale spíš bude zajímavý, v jaký sítí pojedou... (konečně by někdo mohl být u Vodafonu :-D )

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze