64bitový Chrome pro Windows 7 a Windows 8 dostupný v beta verzi

15

V dnešní době, kdy spousta počítačů běží na 64bitovém systému, který umožňuje efektivně využívat vyšší množství paměti RAM, jsme se konečně také dočkali 64bitové verze prohlížeče Google Chrome. Ta je dostupná skrze beta kanál a můžete si jí sami vyzkoušet.

Google před necelými dvěma měsíci oznámil přítomnost 64bitové verze svého prohlížeče Chrome. Ta byla dostupná ke stažení skrze kanály Canary a Dev. Nejnověji se tato verze přehoupla do fáze beta a je tak dostupná skrze beta kanál, na kterém si jí můžete stáhnouta začít testovat.

Google Chrome

Jedná se však stále o beta verzi a Google ji nedoporučuje pro každodenní používání. Přesto by toto vylepšení mělo přinést lepší práci s graficky náročným obsahem a zároveň i sofistikovanější zabezpečení. Google také slibuje, že 64bitová verze bude stabilnější než 32bitová. Jelikož přechod z developerské verze do beta verze trval pouze přibližně dva měsíce, tak bychom se finální verze mohli dočkat již brzy.

Zdroje: thenextweb.com, googlechromereleases.blogspot.co

Diskuze ke článku
rain
Nevím proč. Z nějakého důvodu mi blbne v poslední době Chrome a Google služby, hlavně YouTube. Používám teď FF a IE, ale zkusím teď tento Chrome, jak pojede.
Tomáš
A ten Chrome, to jako vážně ještě někdo používá?
peperoni
Jo bude stabilnější, protože mu bude trvat dél, než sežere celou paměť. Ne díky, Chrome už nikdy, ani kdyby byl 1024 bitový
Lubos
Ach jo ,já jsem spokojený už od začátku, krásně všechno běží, nestěžuji si,a hlavně rychleji načítá stránky, než Ie či FF,holt když nemáte za prasený pc tak super běhá. Njn hol Bfu to nepochopí

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze