50 SMS za 50 Kč: to je nový balíček od LAMA mobile

13

Virtuální operátor LAMA mobile, který na českém trhu funguje v síti Vodafone od konce loňského roku, přichází s novým balíčkem pro své zákazníky. Ten potěší zejména náruživé psavce, neboť jde o balíček 50 SMS zpráv za 50 Kč.

SMS balíček je možné od 3. 9. 2014 přiobjednat ke kterémukoliv tarifu a jeho platnost se shoduje se zúčtovacím obdobím. V dalším zúčtovacím období se balíček automaticky obnoví. SMS balíček je možné v rámci zúčtovacího období objednat i vícekrát, aby zákazníci pokryli své individuální potřeby. Je také možné jej kdykoliv deaktivovat.

TIP! Vyzkoušeli jsme „lidového“ virtuálního operátora LAMA mobile

„Rozhodli jsme se přidat nový balíček s padesáti volnými SMS za padesát korun, zákazník tak u nás odesílá textové zprávy již za 1 Kč. Toto není poslední inovace, kterou v těchto měsících připravujeme,“ prozrazuje manažerka marketingové komunikace a značky LAMA mobile Veronika Kliská.

Díky novému balíčku lze s LAMA mobile nyní telefonovat i psát SMS zprávy už od 1 Kč. Za zmínku rovněž stojí, že LAMA mobile využívá vteřinovou tarifikaci a zaplatíte vždy jen tolik času, kolik skutečně protelefonujete.

Zdroj: TZ LAMA mobile

Diskuze ke článku
Radim
Kdo dneska ještě píše sms ??? v době internetu v mobilu ...????
S55
200 SMS/50 Kč, to by snad šlo.
ne ne ne
V demosíti Vodafone? Děkuji nemám signál a zbytek ČR je jak cedník.
mrtvá žížala
todle vymyslela skutecna lama. realna cena smsky je asi tak 0,0001kc a prodej za vic jak 1 haler je zlodejina. zlatej FLAT kde nejsem limitovan nicim protoze 50kc za 50sms muze zaplatit jen blazen. Pomyslnemu rozmachu elektronicke komunikace ve smyslu pripojeni k netu a posilani zprav skrz data brani v podstate 3 fakta : bidne pokryti pro datove spojeni, nutnost podpory urcitych funkci telefonem - operacnim systemem, nechut lidi neco menit a ucit se ze je to trochu jinak pri nove metode

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze