Vodafone rozšiřuje službu Roaming na den do dalších zemí

8

Vodafone před prázdninami výrazně rozšíří seznam zemí, kde lze používat službu Roaming na den. Tarif umožňuje zákazníkům v zahraničí volat, odesílat SMS i surfovat na internetu stejně, jako doma za jednorázový denní poplatek.

Díky službě Vodafone Roaming na den mohou zákazníci Vodafonu používat svůj tarif stejně jako doma v České republice za jednorázový denní poplatek 69 Kč. Uživatel neomezeného tarifu Red LTE tak může na dovolené celý den neomezeně volat, psát SMS a prodatovat 100 MB ze svého datového objemu v rámci tarifu. Výhod můžete využít ve všech zemích, ve kterých Vodafone působí. Vodafone současně zjednodušuje portfolio svých roamingových tarifů a uživatelům, kteří využívají Vodafone Passport roaming, bude automaticky v průběhu dubna a května aktivována služba Roaming na den. O změně budou zákazníci včas informováni prostřednictvím SMS zprávy.

TIP: Vodafone spouští novou responzivní verzi své samoobsluhy

Nabídka Roamingu pro zákazníky

V dalších zemích světa se podařilo zajistit pro zákazníky výhodnější podmínky. Mezi tyto země patří například Turecko, Egypt, USA a Rusko. Jednodenní balíček bude stát 199 Kč. Zákazník opět získává stejné výhody tak, jak službu již zná nyní – možnost volat, SMSkovat a datovat v zahraničí jako doma, a to vždy po dobu 24 hodin. Tuto možnost získávají zákazníci automaticky s aktivní službou Roaming na den od 27. června 2015.

Nabídka pro zákazníky s tarifem Red (LTE) Premium nebo Business Red (LTE) Premium

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Black
Když už tak koupit předplacenou kartu od místního op.
Rob
To uz se vyplatí si tam zaplatit wifi pokud neni zdarma jako to ma zrovna kamarád na Mauriciu a pise a volá pres wifi a jak das posílá fotky.
Pavel Novy
Pavel Novy
Naposledy upraveno: 7. 3. 2015 07:27
A u red premium zruší 600 min v roaming a nahradí ho roaming na den kde je možnost volat pouze vždycky mezi navštívení zemi a českém. ..Velmi nevýhodě a nefer pro stávající zákazníky. Ty budou dávat výpověď protoze se tarif prodraží AZ o 2 tis...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze