Zpříjemněte si čekání na konec karantény soutěží o Huawei Band 4 Pro

Zpříjemněte si čekání na konec karantény soutěží o Huawei Band 4 Pro
Fotografie: Huawei.com
  • V nové soutěži na mobilenet.cz můžete získat povedený fitness náramek Huawei Band 4 Pro s GPS
  • Zaujme dotykovým displejem i množstvím měřených fitness funkcí
  • Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při slosování

Karanténa nebaví nikoho, ale vzhledem k tomu, že se uvolnění restrikcí nepochybně blíží, připravili jsme si pro vás soutěž o povedený fitness náramek Huawei Band 4 Pro, který vám pomůže s tvořením detailních statistik z vašich sportovních aktivit.

Ani tentokrát nečekejte nic složitého, bude stačit zodpovědět jednu soutěžní otázku a mít trochu toho štěstí při slosování, které proběhne příští týden.

Huawei Band 4 Pro

Huawei Band 4 Pro potěší nejenom elegantním designem, ale také množstvím aktivit, které dokáže monitorovat. Základem zdravého životního stylu je kvalitní spánek. Proto je chytrý náramek Huawei Band 4 Pro vybaven technologií TruSleep 2.0, pomocí které sleduje váš srdeční rytmus a rozlišuje čtyři fáze spánku pro následnou analýzu jeho kvality a poskytnutí rad pro jeho zlepšení. Vestavěný GPS modul s úsporným provozem zajistí přesné a rychlé zaznamenání trasy vašeho pohybu bez nutnosti spárování chytrého náramku Huawei Band 4 Pro s mobilním telefonem. Po absolvování venkovních tréninků, jako je běh, chůze, jízda na kole nebo plavání uvnitř či venku, si následně můžete zaznamenaná data zobrazit na mapovém podkladu.

Tento skvělý kousek nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět jednu soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na e-shopu Huawei.

Soutěž probíhá od 31. 3. 2020 20:00 hod. do 9. 4. 2020 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!