Změna designu nebude, naznačují úniky chystaného LG G6

14

Mobilní divize jihokorejského LG nezažívá úspěšné období a výrobce se to samozřejmě bude snažit co nejdříve změnit. Již brzy bychom se měli dočkat představení nové vlajkové lodi LG G6. Pokud však čekáte změnu vzhledu, budete zřejmě zklamáni.

LG G6
LG G6

Zásadní změnu vzhledu LG zavedlo v loňském roce u svého vlajkového modelu G5. Modulární telefon však příliš krásy nepobral a neoslnil ani prodejními čísly. Například na českém trhu byla jeho dostupnost po celou dobu poměrně omezená. Navzdory tomu však LG změnu ve vzhledu neplánuje, alespoň to naznačují současné úniky. Na nich je zachycen tvar, který odpovídá současnému modelu G5. Neměnná je rovněž výška a rozdíl nastal až u šířky zařízení. Zdá se tedy, že LG G6 bude mít menší rámečky kolem displeje.

TIP! Recenze LG G5 – Focení může být zábava

V tuto chvíli není jasné, zda bude G6 modulárním telefonem, případně jestli bude možné uživatelsky vyměnit baterii. Další spekulace však hovoří o co nejrychlejším uvedení na trh, čímž chce LG získat náskok před konkurencí. Zahájení prodeje má proběhnout záhy po představení a spekuluje se tak již o přelomu února a března 2017.

Zdroje: gsmarena.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
lendelos
LG G5 je praveze krasny telefon, pre mna urcite krajsi ako G3, alebo G4. Design je subjektivny, tak nepiste, ze vela krasny nepobral...
myranux
Kdyby se vrátili k g3 a g4 a g flex 2 udělali by líp
Martin
Změna bude, psalo se o designu ala Jet Black co má Apple nebo sklo+kov.
Marduch
Ten render zad se mnohem víc podobná V20 než G5. A nakonec jde možná jen o náčrtek V34.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze